Essence 158 If I Were A Boy.

Ik ben gek op de Essence Colour&Go lakjes. Ik zou niet weten hoe veel ik er nu al heb maar elk jaar komen er weer meer nieuwe bij. Vandaag review ik weer zo’n lakje uit deze lijn met 8ml potjes voor een klein prijsje van 1,89 per stuk. De kleur van dit lakje is 158 If I Were A Boy.

DSC_5378 copy

Als ik heel eerlijk ben zou ik nooit een man of jongen willen zijn, een meisje zijn gaat me daar veel te goed voor af. Toch is deze lak pretty girly met de zachte baby blauwe tint. De lak zelf is lekker creamy, dekt met 2 dunne laagjes en bevat geen shimmer. Dit is zo’n basic blauw kleurtje die je voor veel nail art designs als achtergrond kleur kunt gebruiken!

Erg veel meer kan ik niet over de lak zeggen. Het is een cute kleurtje en voor de blauwe lak lovers onder ons zeker een aanrader met een budget prijsje.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Essence 158 If I Were A Boy.”

  1. Wat een mooie zomerse kleur! Ik heb zelf korte nagels, en daarbij vind ik knalkleurtjes dan weer niet zo mooi staan. Toch ben ik wel van dit soort gekke kleurtjes, haha :-)

  2. Mooi blauwe kleurtje! Ik heb niet veel met de lakken van essence, heb geloof ik maar 2. Ik weet niet waar dit aan ligt maar ze trekken me op de een of ander manier niet aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//