Trevor Sorbie – Beautiful Blonde Shampoo.

Een tijdje terug *lees, voor de verhuizing* had ik een nieuwe John Beerens Lovers box ontvangen en vandaag eindelijk het eerste review van die box. Als eerste een shampoo en niet zomaar 1tje maar een shampoo speciaal om blonde haren nog wat blonder te maken. Trevor Sorbie is het merk en de shampoo in kwestie is de Beautiful Blonde Ice Cool Platinum Shampoo.

DSC_5570 copy

De shampoo zelf heeft een lekkere frisse geur en maakt mijn haar prima schoon. De shampoo zou mijn blonde haar wat meer zomer blond en lichter moeten hebben gemaakt maar ik kan niet zeggen dat ik een groot verschil zie. Een klein verschilletje: Dat wel, maar een hele tint lichter kan ik mijn haar niet noemen. Misschien dat de shampoo beter werkt i.c.m. het zomerse zonnetje waardoor mijn haar sowieso sneller lichter wordt, maar op zichzelf heeft de shampoo qua lichter maken niet veel gedaan.

DSC_5571copy

Wel werkt de shampoo prima als shampoo zelf, echt super verzorgend is hij niet maar hij droogt mijn haar ook zeker niet uit ondanks dat er toch aardig wat SLS in zit.

De shampoo kost 9,35 voor een fles van 250ml en is te koop bij de John Beerens beautywebshop.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Trevor Sorbie – Beautiful Blonde Shampoo.”

  1. Maakt blond haar nog blonder…interessant, haha. Jammer dat hij toch niet zo speciaal is.
    Ik heb je trouwens getagd voor de fairytale-tag (nouja, hij staat nu nog niet online, 23 januari pas). Je moet je niet verplicht voelen om hem in te vullen hoor, optioneel XD

    Liefs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//