Gosh Quattro Eyeshadow – Aquarius.

Soms vergeet je wat je nog allemaal aan nieuwe producten hebt liggen en raakt er wel eens iets verdwaald tussen de make-up massa. Dat gebeurde ook met dit Gosh quattro eyeshadow paletje in de kleur Aquarius.

DSC_5334 copy DSC_5335 copy

Het paletje zelf bevat 4 kleuren en een sponsapplicatortje die ik zelf nooit gebruik. De kleuren zijn allemaal aardig shimmery maar hebben 3 verschillende tinten blauw, en een wat meer paarse tint. Van mint groenig maar teal, een oceaan kleur en paarsig lavendel blauw; met dit paletje kun je veel kanten op.

DSC_5337 copyIk moet zeggen dat de pigmentatie me niet tegenvalt, maar dat deze wel beter kan gezien de aardig hoge prijs van 9,99 voor deze 4 tinten. De oogschaduws zijn ook een beetje korrelig waardoor je best snel fallout krijgt. Deze Gosh oogschaduws vergeleken bij bijvoorbeeld een 88 palette: Ik zou eerder voor een 88 palette gaan met vaak nog een lagere prijs en 84 kleuren extra. Het is verder een prima basic paletje, perfect voor een blauwe smokey look of gewoon voor een pop of colour. Niks mis mee zou ik zeggen, maar gezien de prijs vind ik het geen directe aanrader!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Gosh Quattro Eyeshadow – Aquarius.”

  1. Mooie kleuren zeg. Grappig, ze lijken met het doosje dicht net blauw en als het open is, weer groen. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wie er het sponsapplicatortje gebruikt bij een oogschaduw. Ik heb zoveel doosjes waarbij dit onaangeraakt is haha. Heb altijd m’n vaste kwasten die ik gebruik.

  2. Mooi paletje, mooie kleuren en ik vind het pigment toch zeker niet slecht. Als je dit vergelijkt met Catrice die maar 1/3de of iets meer van de prijs kost, maar het pigment is ook bijna altijd wel heel slecht. Dan vind ik dit wel meevallen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//