Essence 145 Flashy Pumpkin.

Halloween is alweer een paar maanden geleden maar toch kon ik het niet weerstaan deze perfecte pompoen oranje kleur mee te nemen toen ik een tijdje terug in het Kruidvat was. Ik scoorde deze en nog een aantal anderen tijdens een mooie kortingsactie maar normaal gesproken kosten deze 8ml lakjes maar 1,69 per potje.

DSC_5388copy

Nu de lak zelf: lekker fel en knallend, perfect voor o.a. Koningsdag en Halloween nail arts. De lak zelf is creamy en bevat totaal geen shimmer of glittertjes. Ook dekt de lak lekker vlot met maar 2 laagjes. Op de swatchfoto hierboven heb ik 2 dunne laagjes aangebracht, om een compleet dekkend effect te krijgen raad ik 2 iets dikkere laagjes aan.

Ik hou wel van knalkleuren als deze, misschien dat anderen het een beetje too much vinden maar een opvallende nagellak is nooit mis!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Essence 145 Flashy Pumpkin.”

  1. Leuk kleurtje! Jammer dat je alleen de tips van je nagels nog terug ziet. Maar dat kan ook extra benadrukt worden door de foto natuurlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//