FOTD 2/3; Brownish Pinks.

DSC_0217 copy cropped smallDit is denk ik mijn favoriete go-to echte make-up look die ik graag draag. Een “echte” look als in een look die ik ook naar mijn werk draag wanneer ik wat tijd over heb in de ochtend om er even voor te gaan zitten :3 Maar welke nog wel netjes is om representatief m’n werk te doen ;) Geen felle kleuren of kekke glitters dit keer, nee, gewoon een look met mijn ultra favoriete naked 3 palette en mijn catrice liquid liner.

DSC_0262 copy small DSC_0225 copy small

DSC_0235 copy smallGebruikte producten:
Essence base.
UD naked 3 palette.
Catrice LE liner.
Essence mascara.
ELF browgel.
anastasia matte highlighter.
MAC concealer.
Essence LE blush.
Essence LE highlighter.
– Oriflame bronzer.
– Essence LE lipstick.

DSC_0239 copy smallDSC_0231 copy smallx femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “FOTD 2/3; Brownish Pinks.”

  1. Wat kan je van je looks toch altijd zulke mooie foto’s maken! Ik vind de look mooi maar je wing is perfect ik ben nog aan het oefenen helaas kan ik het niet zo mooi.

    1. Vooral blijven oefenen! Rome is ook niet in 1 dag gebouwd en bij mij heeft het ook even geduurd voordat het netjes en makkelijk ging :)

    1. Echt niet? :o Ik zou het gewoon eens proberen, kijken welke budgetproducten voor jou werken en welke niet :) Looking gorgeous doesn’t has to be expensive!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//