Sweet Dreams Are Made Of This…

Ik heb slaap-issues sinds een paar maanden. Ik kom lastig in slaap en krijg m’n hoofd niet goed leeg. Lig de hele nacht te draaien en keren en soms word ik meer moe wakker dan dat ik ging slapen en daarnaast lig ik gewoon niet comfy. Al jaren slapen Roy en ik met elk ons eigen deken, simpelweg omdat hij een deken-pikkerd is; Hij pakt de dekens vast in zijn slaap, draait zich om en rolt zichzelf in de deken als een soort rolmops. Wat resulteert in een koukleumende Femke die de deken met geen mogelijkheid terug kan pikken uit Roy’s grip.

Toen ik laatst een kek mailtje van totaalbed.nl kreeg met de vraag of ik niet wat van hun shop wilde reviewen, twijfelde ik geen moment en waagde ik een gokje op een nieuw en groot 2persoons dekbed van 240-220. Lekker groot, warm, cosy en fluffy!

20150302_170734

20150302_170906

Ik heb gekozen voor een holle vezel 4 seizoenen dekbed in de grootste gangbare maat van 220 bij 240cm. No way dat Roy zich daar helemaal in zal draaien als een wrap zonder uit bed te rollen van fluffyness. Het dekbed bestaat dus uit 2 delen, een dikkere en een dunnere die je makkelijk met drukknoopjes aan elkaar vast kunt maken. Het dekbed voelt kwalitatief erg goed aan, en ik ben best picky wat betreft beddengoed!

Het dekbed heeft verder nog andere snazzy dingetjes zoals hieronder ook beschreven staat op de site:

“Een hoge kwaliteit voor een zeer lage prijs. Dit dekbed voelt aan zo zacht als dons en is anti-allergisch dekbed met een 100% microfibre tijk. Heerlijk warm en met 225 + 325 gram per m2 erg licht en comfortabel. “

En zacht is hij zeker! Het deed me meteen denken aan het dekbed wat mijn ouders altijd hadden, licht, fluffy en vooral super cosy en lekker warm. Uren lang kon ik bij mijn ouders liggen als klein meisje zijnde en luisteren naar de verhalen die mijn vader allemaal ter plekke verzon en welke nu nog steeds aan mijn nichtje verteld worden. Brings back memories! Roy is sowieso blij met de keuze die ik had gemaakt door voor dit dekbed te gaan, hij kan nu weer lekker tegen me aan komen snugglen zonder een berg losse dekens en dekbedden tussen ons in.

De prijs voor dit 4 seizoenen dekbed valt echt goed mee! Hij is op dit moment zelfs afgeprijsd van 139 naar 104 euro. Sweet dreams really are made of this: een cosy dekbed voor een lekker prijsje!

Het leuke aan nieuw beddengoed is: shoppen voor leuke nieuwe dekbedovertrek sets! :D Op dit moment hebben we er een simpele donkerblauwe op zitten, maar ik hoor graag tips over waar ik fijne zachte katoenen sets kan scoren!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Sweet Dreams Are Made Of This…”

  1. Ooh die lijkt me fijn! En diervriendelijk, ook niet onbelangrijk. Ik heb daar niet echt bij stilgestaan toen ik mijn dekbed kocht maar nu wil ik wel liever één zonder echt dons :)

  2. Ik kan nooit zonder dekens, ook niet in de zomer. Deze klinkt echt heel fijn =) Lijkt me een heerlijke deken om bij weg te dromen :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//