FOTD 16/10; Beaten, Hung & Cut Up *Freaky Halloween Look*.

DSC_4929 copy FOTD 17okt2013 Halloween femketjeNL

Schirk niet: Roy is niet koekeloeretoe gegaan door me gruwelijk te mishandelen….

Eigenlijk had ik deze look voor morgen ingeplanned maar omdat ik het zo super druk heb bij mijn nieuwe awesome baan bij Vero Moda, heb ik besloten om deze eerste officiële Halloween look maar een dagje eerder in te plannen! Het enige wat je echt nodig hebt voor deze ‘in elkaar geslagen, opgehangen en opengesneden’ look *ik kijk te veel horrorfilms denk ik….* zijn veel donkere tinten oogschaduw, geduld en vooral de wil om lekker los gaan met make-up, zonder dat je er mee over straat hoeft.

Ik had trouwens wel bijna zo de deur open moeten doen voor de postbode die hiernaast moest zijn :’) Thank god dat hij me niet erg goed heeft kunnen bekijken, dan had denk ik de politie even later aan de deur gestaan!

Gebruikte producten:
– Veel fantasie…. en misschien wat referentie plaatjes van blauwe plekken e.d.

– 88 matte palette.
– 88 warm palette.
– Sleek sparkle 2 palette.
– Rimmel Retro glam mascara.
– RImmel think & thin liner.
– Catrice lipliner in 010 Ruby Red.
– Too faced chocolate lava gloss liner.

x femketje

PS: Doe jij al mee met de winactie waarbij je €20 shoptegoed kunt winnen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

35 thoughts on “FOTD 16/10; Beaten, Hung & Cut Up *Freaky Halloween Look*.”

  1. Ge-wel-dig!!! Echt heel scary en je bent totaal onherkenbaar! Gefeliciteerd met je nieuwe baan trouwens!

  2. Je look is echt heel gaaf geworden! Ik ga ook nog een halloweenlook maken, maar ik weet nog niet precies wat ik zelf ga doen.

  3. Super vet!die striem in je nek vooral, net alsof je gewurgt bent!

    ik ben gisteren ook aan de helloweenlooks geslagen. Ik vind helloween dingen zo leuk om te maken :)

    xxxx

  4. Wat ontzettend gaaf! Je hebt het echt mooi gedaan, ik zal echt van je schrikken als ik je zo tegen kom op straat. :’) x

  5. Hey super kleuren die je hebt gebruikt! Heel strongly bruised, niet zo’n paar verse blauwe plekken. Nice job! Ik ga dr altijd wat te licht mee om denk ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//