Yves Rocher – Vitaliserende Douchegel (Granaatappel Uit Spanje).

Ik heb in mijn hele leven misschien wel al 100 verschillende soorten douchegels en douchecremes geprobeerd. Vandaag weer een nieuw merk wat in laatst in mijn badkamer introduceerde, namelijk een douchegel van Yves Rocher. Van het merk Yves Rocher zelf heb ik alleen nog maar wat make-up producten zoals een glossje hier en daar. Ik was dus ook aardig benieuwd naar deze lekker ruikende douchegel toen ik hem in een winactie won.

DSC_4875 copy

De douchegel zit in een mooi formaatje flacon en bevat 200ml product voor 3 euro. De douchegel heeft een lichtrode tint en is aardig vloeibaar. De douchegel ruikt super fris en fruitig en maakt goed schoon en droogt mijn huid niet uit. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat er SLS e.d. in zit, waar niet iedereen even warm voor loopt. Zelf heb ik hier niet zulke grote problemen mee dus deze douchegel wordt gewoon opgemaakt!

Vind ik deze douchgel de 3 euro dat het kost waard?: Op zich wel, alleen al om de geur en zachtheid zou ik hem zelf kopen! Hou je zelf ook wel van een fruitige geur, dan raad ik je deze zeker eens aan te proberen want voor het geld hoef je het niet te laten.

x femketje

PS: Doe jij al mee met de winactie waarbij je €20 shoptegoed kunt winnen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Yves Rocher – Vitaliserende Douchegel (Granaatappel Uit Spanje).”

  1. Deze ken ik, die heeft mijn zusje ook, die heb ik een paar keer mogen gebruiken, een fijne geur =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//