Favoriete (Netflix)Series.

netflix

Ik ben eigenlijk helemaal niet zo’n tv-kijkend mens, maar een fijne serie op Netflix volgen kan er bij mij dan wel weer in. In dit artikel een aantal van de series die ik heb gevolgd en welke ik nog steeds volg :D

Once Upon A Time:
Deze serie kijk ik graag met Roy tijdens het eten na een lange dag werk. Lekker chillaxen en een aparte sprookjes verhaallijn volgen met een bord eten op schoot is awesomeoo 3.0.

Orange Is The New Black:
Weer een serie die ik met Roy kijk, gewoon omdat het te leuk is :D Aan de ene kant is het een heel grappige serie, maar er zitten ook zeker serieuze aspecten in.

Cuckoo:
Als je wil lachen, moet je deze serie echt kijken. En ook gewoon omdat Taylor Lautner leuk is om tegen aan te staren ;) Hij komt volgens mij wel pas in het 2e seizoen, maar door het eerste vlieg je zo heen.

Death Note:
Deze serie heb ik denk ik wel al 10 keer van begin tot eind gekeken. Ben je niet zo into de lieve anime stijl, dan is DN wat voor jou.

Gilmore Girls:
Ook deze serie kijk ik elk jaar zowat opnieuw. Vaak in de zomers, wanneer het TE warm is om ook maar iets te doen, laat staan bewegen. Gewoon lekker op de bank met een ijsje en een cola’tje een girly serie kijken. Natuurlijk heeft Roy hier een hekel aan :’)

gg

Wat zijn jouw favoriete series? Bij mij mocht eigenlijk The Office en SATC ook niet ontbreken, maar deze kijk ik op dit moment even niet. Soms volg je zo veel series tegelijkertijd dat je de draad van alle losse verhalen verliest!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Favoriete (Netflix)Series.”

  1. Cuckoo ken ik niet! Ga ik eens opzoeken. Een aantal favorieten van mij zijn, chicago fire, chicago pd, greys anatomy, orphan black, oitnb, last man standing, crowded, daredevil, supernatural en grimm.

  2. Cuckoo kende ik nog niet! Ik ga binnenkort ff kijken. Heeft Netflix Gilmore Girls?? Want dan moet ik die ook kijken!

  3. Jaaa Death Note <3 ik heb hem (voordat Netflix überhaupt in Nederland bestond) al twee keer gekeken, maar nu ga ik toch weer beginnen aan deze geweldige serie!
    Ik heb ook zelfs een keer Misa Amane gecosplayed~

  4. Klinkt goed! Altijd leuk om nieuwe series te horen! Black Mirror is ook de moeite waard! Zijn maar een paar afleveringen per seizoen maar echt bizar!

  5. Once Upon A Time moet ik nog steeds gaan kijken. Zelf kijk ik graag naar Sleepy Hollow. En momenteel ook alle oude afleveringen van Charmed.

  6. Op dit moment volg ik vooral The big bang, grey’s anathomy, mysteries of Laura en How i met your mother. Ohja en stiekem soms Geordie Shore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//