The Master Perfumers – Orange Blossom.

DSC_1902Ik hou steeds meer van verschillende geuren naar mate ik ouder wordt. Waar ik eerst altijd alleen maar 1 en dezelfde geur rockte, gebruik ik er nu meerdere per week, per dag afwisselend en matchend met mijn mood :3

Vandaag review ik een erg betaalbaar geurtje, welke zelfs voor nog geen €8 bij het KV te vinden is.

DSC_1906

Orange blossom is de naam van deze geur. Ik moet zeggen dat ik het erg lastig kiezen vond toen ik eenmaal voor het schap stond om mezelf een TMP geurtje cadeau te doen. Er zijn zo veel lekkere geuren! Toch heb ik uiteindelijk voor deze variant gekozen met de naam Orange Blossom. Ik hou van frisse, zoete, fruitige en ook zeker wel van bloemige geuren dus met deze kon ik de plank niet misslaan.

Natuurlijk ruikt elk parfum anders op verschillen de huidjes met verschillende zuurtegraden van de huid. Deze geur is een mix van sinaasappel bloesem, muskus en grapefruit. Someone said fresh? ;)

Het is geen hele zware geur en daar ben ik blij om, zware geuren vind ik altijd too much voor mijzelf aangezien alle geuren altijd al wat zoeter en zwaarder op mijn huid ruiken. Ook is het een eau de toilette, wat betekend dat het iets minder zwaar is dan een echte eau de parfum. Dat vind ik trouwens qua houdbaarheid van dragen geen issue, want alsnog blijft deze geur een hele werkdag op de huid hangen.

Voor €7,99 krijg je 50ml parfum, waar je zeker wel een tijdje zoet mee bent.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “The Master Perfumers – Orange Blossom.”

    1. Erg prijzig is ‘ie niet, maar ik denk dat wanneer deze op is bij mij ik eens een andere ga proberen van dezelfde lijn :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//