I ♡ Makeup – Summer Of Love Triple Baked Bronzer.

DSC_2554

Een paar weekjes geleden was er weer een extra schap met pretty nieuwe artikelen van I ♡ Makeup bij KV te vinden waar onder andere deze Summer Of Love triple baked bronzer tussen stond. Het wordt weer zomer dus een mooie nieuwe bronzer aan mijn stash toevoegen voor een mooi prijsje is iets waar ik geen nee tegen zeg!

Vandaag review ik deze bad boy, dus als je benieuwd bent naar swatches, een ultra eerlijke mening en meer foto’s, lees dan snel verder.

DSC_2616 copy small

DSC_2558Kijk wat een plaatje! Hij lijkt ontzettend donker in de verpakking, maar hij blend echt super nicely dat ook de meest bleke scheetjes onder ons hem goed kunnen dragen. Qua kleur is hij wel vrij warm, een medium bruine tint met gouden shimmer. ZOOOO PRETTY! Je kunt wel echt merken dat het een baked bronzer is want de pigmentatie is to die for, zo fijn.

DSC_2560 DSC_2596 copy small

Op de swatch foto hierboven heb ik rechts 1 swipe direct vanuit de pan aangebracht, de middelste is normaal basic geblend en de linker helemaal uitgeblend. Zelf heb ik ‘m ook in de cut crease look hierboven gebruikt, het artikel daar voor komt nog online. Ik ben er echt ontzettend tevreden over. Pigmentatie: Check, shimmer: check, liefde: triple check ;)

Ikzelf heb zo’n €5,95 voor deze mooierd betaald, maar de prijs kan zo’n paar euro’s schelen, variërend waar je hem koopt of besteld.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “I ♡ Makeup – Summer Of Love Triple Baked Bronzer.”

  1. Wat een mooi product zeg! :D en nog een leuk prijsje ook! Zelfs bij mijn bleke huidje zou deze kleur prima kunnen zo te zien!

  2. Wauw, ik vind het echt een mooi product! Ik wil trouwens ook nog even kwijt dat ik je ooglook erg mooi vind.

    Liefs,
    Nadeche

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//