Favoriete Look Foto’s.

Look – Black Widow.

DSC_0120 copy small

Als je into make-up en fotografie bent, en je er ook echt een HUGE hobby van hebt gemaakt komen er af en toe foto’s voorbij waar je zelf gewoon pretty damn trots op bent. Zo heb ik ook een aantal foto’s waar ik blij op terug kan kijken, fotografie-wijs maar ook zeker makeup artist wijs :)

Look – Mermaid.

DSC_0452 copy small

Look – Cupid Must Die.

DSC_0947 copy small

Look – Catrice Treasure Tove palette.

DSC_0669 copy small

Look – High All The Time.

DSC_1525 copy small

Look – Organza.

DSC_0120 copy small

Look – Soft Peach.

DSC_0377 copy small

Look – Smokey Like A Boss.

DSC_1106 copy small

Look – Signature Double Winged Eyeliner.

DSC_1568 copy small

Wat is jullie favoriete look in life, en wat is jullie daily look? Laat het achter in de comments :D

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

28 thoughts on “Favoriete Look Foto’s.”

 1. Hi Femke! De smokey eyes vind ik heel mooi :) maar hoe ik dit nu echt goed moet maken vind ik nog steeds lastig. Ik ga daarom vaak voor de soft peachl. Ik vind deze heel mooi! Welke make up heb je hier gebruikt? :) Mooi foto’s inderdaad, iets om trots op te zijn!

  1. Als het goed is staat het bij het artikel zelf er in verwerkt :) Je kunt op de link klikken! :D Smokey eyes zijn in het begin zeker erg lastig om te maken, maar begin rustig en bouw de kleur en intensiteit op, dan kun je nooit te snel te ver gaan ;)

 2. Cupid must die vind ik nog steeds het meest geweldig! Ze zijn wel allemaal echt super mooi en heel afwisselend en creatief :D

 3. Wauw ze zijn allemaal prachtig!!
  De mooiste die er bij staat vind ik Mermaid. De dubbele wing is echt mooi.
  Ik kom niet verder dan een enkele en hopen dat ie enigszins hetzelfde zit aan de andere kant :P

  Ik draag door de weeks graag een neutrale look met bruintinten of alleen eyeliner.

  1. Haha jaaaa the struggle is real af en toe met winged liner! Moet zeggen dat ik soms ook nog wel eens de fout in ga en 1 kant opnieuw moet linen :’)

 4. Buiten gezien van je mooie looks, vind ik het ook super om te zien hoe je altijd op je foto’s poseert! Het is echt heel tof om naar te kijken en vaak eigenlijk ook een beetje hoe ik niet op een foto durf te staan, haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//