2X Etos Lipstick – Candy Crush *Candy Yum Yum Dupe* & Lucky Shot.

DSC_1538

In mijn laatste shoplog konden jullie mijn 2 nieuwe lipsticks al zien die ik bij Etos scoorde. Ik hou van felle kleuren en zodra ik hoorde dat er een goedkope dupe van MAC’s Candy Yum Yum te krijgen was, rende ik zowat IN het schap :’)

Benieuwd naar swatches en mijn lekker ongezouten mening, lees dan snel verder!

DSC_1541

Als eerste de MAC dupe, Candy Crush heet hij bij Etos. Het zou volgens Etos een matte lipstick moeten zijn, maar ik vind ‘m dat eigenlijk niet zo. Hij is wel lekker creamy en goed gepigmenteerd, dus a little goes a very long way. Hij blijft redelijk goed zitten maar zeker niet een hele dag of tot het punt dat je gegeten hebt. Wat ik wel merkte is dat deze lipstick je lippen stained. Zelf vind ik dat niet zo heel erg, maar zorg er dus wel voor dat je goed binnen de lijntjes blijft met deze kleur, anders loop je de dag er na met clown lippies bij (of dat moet je stijl zijn, dan heb ik niks gezegd ;)…)

DSC_1659 DSC_1664

De andere kleur is een gorgeous paarse lipstick met de naam Lucky Shot. Het is een medium paarse tint zonder shimmer of iets, welke ook weer lekker creamy is. Het enige wat ik bij deze lipstick merkte is dat ik echt moeite moest doen om hem overal egaal aan te brengen. Daar is het dus geen ster in. Hij brengt wat vlekkerig aan waardoor je soms wel het idee hebt van daaaaaamn, miskoop! Ondanks dat je er iets meer moeite voor moet doen is het wel echt een mooie tint, maar wel eentje waar je van moet houden. Maar me likey a lot :D

De lipsticks kosten €3,99 en zijn bij Etos te koop. De roze (MAC dupe) raad ik zeker aan, het is een erg mooie knalkleur en een goed betaalbaar alternatief voor de Candy Yum Yum lipstick. De paarse zou ik echt alleen de ware lippie-addicts aanraden, welke geen issues hebben met wat meer lastig aan te brengen lipsticks. Het heeft wat werk nodig, maar dan heb je ook een erg gorgeous tint op je lippen waar je U tegen zegt. Beide lipsticks zijn lekker creamy en drogen de lippen niet uit. Ben je net als ik wel in voor een felle kleur, neem dan zeker eens een kijkje tussen de nieuwe producten bij Etos.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “2X Etos Lipstick – Candy Crush *Candy Yum Yum Dupe* & Lucky Shot.”

    1. Het enige minpuntje aan die tint is dat je zeker wel een paar laagjes nodig hebt om hem op te bouwen, maar hij is zo lekker creamy ;D

  1. Ondanks dat ik iedere dag bij de Etos make-up bakken sta (om ze aan te vullen), had ik nog geen idee hoe Lucky Shot nou echt op de lippen is! Maar wat een toffe kleur! Ik heb zelf Merry Berry en Shake It Up aangeschaft een tijdje terug! Die zijn allebei ook heel tof!

  2. Mooi! Die paarse lijkt ook wel een dupe van MAC Heroine! Alleen die brengt dan weer niet vlekkerig aan. Beide lig mooie kleuren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//