Nagellak – Meeki.me Natural Box.

DSC_1597Enige tijd geleden ontving ik een mailtje van Meeki.me met de vraag of ik 1 van hun maandelijkse nagellak boxen wilde ontvangen. De nagellak-addict die ik ben zegt daar natuurlijk geen nee tegen en met alle liefde en geduld wachtte ik op de box. Afgelopen weekend testte ik de lakjes uit. Benieuwd naar mijn ongezouten mening en swatches van de lakjes, lees dan snel verder!

DSC_1598

Even kort wat info over Meeki.me: Het is een monthly subscription box, wat wil zeggen dat je een soort abonnement hebt waarbij je kunt kiezen een box elke maand, elke 2 maanden of elke 3 maanden te ontvangen. Een box kost per stuk €9,95 en wordt binnen enkele werkdagen na bestelling al door de brievenbus op de mat gegooid :) Het fijne aan dit concept is dat je dus kunt kiezen hoe vaak je een box wilt ontvangen, maar dat je je subscription ook makkelijk even kunt stopzetten of compleet cancellen. Je zit dus nergens echt aan vast, en dat is iets waar ik wel blij van word! Ook zijn er meerdere stijlen en kleurtjes, voor elke nagellak verslaafde wat wils dus!
(…..en btw, kijk eens naar dat mooie doosje waar de lakjes in zitten, zo pretty en het ziet er ultra luxe uit :D)

In mijn box, de natural box, zitten 2 mooie natuurlijke tinten. De eerste was een witte pearly lak met de naam Bright Pearl. Zoals ik al verwacht had was deze lak vrij sheer. Ondanks dat en het feit dat ik zeker wel 3 laagjes moest aanbrengen, vind ik het wel een erg mooie pearly lak en zeker eentje die ik vaker ga gebruiken als bijvoorbeeld extra topcoat. De lak is pearly en ietwat metallic waardoor hij wat streperig is, maar dat kan een topcoat wel weer wat verhelpen.

DSC_1600 DSC_1602

De 2e lak is echt mijn favoriet, en ook zeker eentje die ik erg vaak ga gebruiken want de kleur is tijdloos, klassiek en simpelweg GORGEOUS! Het is een nude lichtbruine lak met de naam Mellow Rose. Een soort bruinige oudroze tint zegmaar, lekker creamy en hij dekte bij mij met 3 dunne laagjes. 2 dikkere laagjes had ook gekund, maar dan wacht je wel een eeuwigheid tot de lak eenmaal is uitgehard (ain’t nobody got time for that).

Beide lakken zitten in een potje van 7ml en hebben een erg fijn breder kwastje wat super chillax lakt. De lak is prima kwaliteit en blijft ook zeker langere tijd goed zitten, al helemaal met een goede base en topcoat. Zelf ben ik echt instant fan geworden van Mellow Rose, en krijg er ook ontzettend veel complimentjes over als ik op mijn werk ben, maar ook randomly van mensen die ik niet ken wanneer ik boodschappen doe.

Een erg geslaagd concept en box, Meeki.me! Kijk zeker even op de site rond, want er zijn nog veel meer mooie boxen met diverse kleurtjes verkrijgbaar.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Nagellak – Meeki.me Natural Box.”

  1. Wat een leuk concept! Ga even kijken nemen op hun site!
    Vooral het tijdloze kleurtje vind ik erg mooi!

  2. Die tweede kleur vind ik ook echt de mooiste. Fijn inderdaad dat niet vast zit aan een abonnement! Lijkt me echt echt een leuke box!

  3. Heel mooi en erg sjiek om te ontvangen. Ik bestel wel eens lakken uit USA en daar hebben ze dit concept ook. Dit is natuurlijk veel goedkoper en ik ga er zeker eens over nadenken! Want tja, eens nagellak addict, altijd een addict!
    Ik vind de nude het mooiste… ik ben niet zo van de pearl tinten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//