Etos – Rose Gold Xmas Limited Edition Makeup Collection!

Eerder deze week (net voordat ik ziek werd met een huge verkoudheid en keelontsteking, hoera voor het feit dat het “heerst” like a bitch), ontving ik een super mooie Etos kerst make-up limited edtion. En alleen de verpakking maakt mij al verliefd: Rose goud <3

Als eerste het eyeshadow palette welke €7,99 kost. Het zijn 6 feestelijke tinten welke allemaal wel een shimmertje bevatten. Ik moet zeggen dat de swatches hieronder me eerst een beetje tegenvielen, vooral de lichtere tinten vallen zowat weg op mijn huidskleur. Maar ik heb ze dan ook met maar 1 swipe en zonder basis of primer aangebracht om hun ware aard te laten zien. Op de ogen is het pigment trouwens een stuk beter, alleen de gouden tint moest ik wel echt even “op patten” om meer kleur te krijgen. Op zich vind ik het geen verkeerd palette, de kleuren zijn makkelijk om mee te werken en ook vrij draagbaar voor een every day look als de kerstdagen voorbij zijn ;)

Ook gebruikte ik in mijn first try out look met deze producten de pretty glitter liquid liner. Deze heeft een prijs van €4,99 wat ik zelf erg betaalbaar vind voor een redelijk goed gepigmenteerde glitter liner.

De strobing highlighter is super vloeibaar maar wel erg makkelijk om in de huid te blenden. Het geeft een prachtige en wat meer natuurlijke glow bij 1 laagje en zit in een handige klik huls (welke je ook wel eens bij lipproducten tegen komt). Het kostenplaatje van deze highlighter is €5,99. Ondanks dat ik meer een poeder highlight junkie ben vind ik deze echt niet verkeerd en easy to work with!

En dan nog een pareltje in deze collectie welke meteen mijn aandacht trok toen ik het pakketje van de bezorger aannam en opende: De sparkling body powder met de meest adorable powder puff! Deze kost €6,99 en ik zou het serieus alleen al kopen om de verpakking en die puff ;) De poeder is wat minder glitterig dan ik had verwacht, en geeft een mooie subtiele shimmer/glow aan de huid. Ik vind dat zelf wel een pluspunt aangezien je al met een highlighter en glitter liner aan de slag gaat met deze collectie, en het dan al snel too much glitter kan worden.

Als laatste ontving ik nog de volume waterproof mascara (€4,99) welke een vrij grof borsteltje heeft maar wel makkelijk aanbrengt. Ik heb zelf 2 laagjes aangebracht in de look. Hij werkt prima, maar ik merk zelf niet zo heel veel van de waterproof functie want het is alsnog makkelijk te verwijderen met een non waterproof makeupremover.

De lipsticks die ik in mijn persbox kreeg waren de kleuren forbidden pink en secret temptation. Forbidden pink is echt een femketje kleur! Een zachte zalm/peachy roze tint welke het hele jaar door goed te dragen is. Secret temptation is een diep rode tint, erg mooi voor de kerstdagen of wanneer je een look lekker vampy wilt maken. Beide lipsticks zijn super zacht en comfy in gebruik. Ze drogen de lippen niet uit en voelen gewoon nice. Ook ruiken ze nog eens super lekker ook, en dat voor een prijsje van €4,99 per stuk. In de full face look heb ik beide tinten gemengd met elkaar, voor een net wat zachter effect dan het volle donkerrood :)


HI guys and dolls! Earlier this week I received a super pretty limited edition makeup collection from Etos, which is a Dutch drugstore. I received a big amount of the xmas collection and all packaging is so pretty and rose gold! Especially the strobing highlighter, the lipsticks and the glitterliner are my faves. All products work pretty easily and fast so it’s perfect to use when you are in a hurry. (Which I always am around the holidays because I have to work most of the time >.<) But eventhough this is a xmas collection, the products are good to use for a daily look after the holidays are done!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Etos – Rose Gold Xmas Limited Edition Makeup Collection!”

  1. Wauw, prachtige producten. Heb ze al in de winkel bekeken, ziet er allemaal heel erg mooi uit. Hopelijk voel je je inmiddels alweer wat beter. En anders, beterschap!

  2. Ik vind deze collectie er ook echt zo gaaf uitzien! Gelukkig is het pigment van de oogschaduws wat beter op de ogen, de swacthes zijn inderdaad mwoah. Ik wil graag de gouden eyeliner nog aanschaffen, vind dat echt zo leuk voor de feestdagen!

  3. Ik vind de collectie net niet, maar de lippenstift en de Body Powder zijn daarentegen wel heel erg gaaf!

  4. Zo’n collectie kunnen ze gerust bij jou afleveren; jij weet je er raad mee!
    Ziet er fantastisch uit. Ben benieuwd hoe je look voor de kerstdagen gaat zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//