Essence Winter? Wonderful! – Blush.

DSC_0660What is up met al die mooie collecties die eigenlijk in de maand van kerst hadden moeten uitkomen? Eerst Catrice die met een mooie echt kerstige collectie komt, en nu doet Essence precies het zelfde. Maar ach, mij hoor je niet klagen want des te meer fun om nu alsnog zulke beauties te reviewen. Vandaag dus weer zo’n mooierd, de LE blush!

DSC_0661

DSC_0663De blush zelf heeft een to die for patroontje, super cute en lekker winters! Er zitten 3 verschillende tinten in, een roze koele tint, een peachy kleurtje en een wat meer semi bronzer tintje met gouden shimmer welke ook echt ideaal is voor de lichte huidjes onder ons.

De pigmentatie is goed te doen, niet slecht at all! Zelf gebruik ik graag de 3 kleuren door elkaar, maar je kunt ze altijd los gebruiken als je met een wat kleinere kwast werkt. Op de foto hieronder heb ik alle kleuren door elkaar gemixt, maar wel wat minder roze gebruikt omdat de over all look meer into de bruine tinten was ;)

DSC_0738 copy smallDe blush is fijn, blend vlotjes in en werkt gewoon lekker. Ik kan hier kort over zijn: een prima blush voor een nog beter prijsje van 2,99 euro.

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Essence Winter? Wonderful! – Blush.”

    1. Thanks :) Ja ik snap wat je bedoelt! Ben zelf ook meer van de ashy of peachy tinten qua blushes, maar door de combi van de kleuren kom ik er wel okay mee weg :D

  1. Oeh, leukie zeg! Tof printje heeft de blush ook. Ik denk dat ik hem iets te roze vind (ben zelf meer van de peachy kleuren), maar ik vind hem je wel goed staan!

    1. Dat is zoń knock off real techniques kwast die ik ooit een keer voor een paar dollar via ebay scoorde, ze werken echt ideaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//