Catrice Treasure Trove – Polishes.

DSC_0655

Soms ga je gewoon een beetje overboard als er een nieuwe collectie in de schappen staat en sleur je alles je mandje in, zo mee de winkel uit naar huis. Dat had ik dus ook met de nieuwe Catrice LE Treasure Trove, waar je eerder al het review van het oogschaduw palette en de blush & highlighter kon teruglezen. Benieuwd naar swatches en een eerlijke mening over de lakjes, lees dan snel verder ;)

DSC_0683

De eerste lak is ook meteen een favoriete: 01 Jewel Daze is een creamy licht roze/bijna zalmig kleurtje met daarin gorgeous gouden shimmer. Het is een klassiek nagellak kleurtje wat menig dames al in hun stash hebben gehad, ook mijn moeder en tante die beide al 60+ zijn en deze kleur al decennia eerder dan ons rockte. De lak dekt met 2 a 3 dunne laagjes en is gewoon echt to die for!

DSC_068502 Golden Grace is zoals de naam al verklapt een gouden lak. Echt super goud vind ik hem niet, er zit toch zeker wel een koele toon in verwerkt wat de tint wat zachter maakt. Deze lak is vrij metallic qua finish, dus een beetje een streperig effect had ik wel. Ook dekt deze lak ietsjes minder vlot met 3 goede laagjes, maar daar voor zou ik hem niet laten liggen.

DSC_0686

03 Caviar & Champagne is een koraal tintje met daarin een fijne shimmer. Ook deze lak is ietsjes metallic en daardoor streprig, maar niet zo ernstig dat het niet meer te fixen is met een goede topcoat. De lak dekt wel lekker snel met 2 dunne laagjes en doet wel lekker begin zomers aan.

DSC_0692De laatste lak is weer zo’n klassieker. Een rode tint met blauwe ondertoon welke ook weer semi metallic oogt en ietsjes streept. 04 Treasured Twinkels is een beauty, een beetje de Marilyn Monroe onder de lakjes, eentje die forever gorgeous blijft voor elke gelegenheid. De lak dekt met 2 dunne laagjes, me likey!

De potjes zelf vind ik wel fijn, geen gedoe met de kwastjes en de doppen liggen lekker in de hand! De lakken bevatten elk 11ml per potje, en kostten me 3,59 per stuk. Het is een limited edition dus wees er snel bij wil je nog iets van de collectie scoren.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Catrice Treasure Trove – Polishes.”

  1. Wauw wat heb jij mooie nagels! De kleuren zijn prachtig. Jammer dat mijn nagels nu zo kort zijn anders had ik ze ook mee genomen.

  2. Ik vind de kleurtjes allemaal leuk, maar wauw: Jewel Daze is echt prachtig!! Daar ga ik zelf ook even voor kijken in de winkel :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//