Video – Make-up Looks Van 2015!

DSC_0461 copy small

Het leek me leuk om net als vorig jaar een video te maken waarin ik al mijn make-up looks van afgelopen jaar op een rijtje zet. Wat mij opvalt als ik ze zo allemaal achter elkaar zie is dat mijn stijl van fotograferen langzaam aan veranderd, mede door het werken met mijn nieuwe Nikon D5200 (mijn oude beessie D70 is echt een bejaarde nu), en dat mijn passie voor looks en kekke make-upjes steeds groter wordt.
Extremere (oog)looks zijn nog steeds mijn grote liefde, maar draagbare looks komen ook steeds vaker voorbij op mijn blog. Je kunt nu eenmaal niet altijd met een super opvallende look de deur uit naar school of werk ;)

Ook dit jaar blijf ik weer lekker veel varierende looks maken. Heb je een ideetje of misschien een bepaalde kleur die je in een look terug wilt zien, laat het me dan zeker weten via de comments of stuur me een mailtje via info@femketje.nl !

Wat is jouw favoriete look uit deze video?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Video – Make-up Looks Van 2015!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//