Essence Twilight Breaking Dawn LE: Polishes!

Gisteren konden jullie mijn review over de shimmer powder van deze LE al lezen, vandaag is het de beurt aan de andere favorieten uit deze collective; de nagellakjes! En Oh My Doodles wat zijn ze mooi!

De lakjes bevatten deze keer ook lekker veel lak, 10ml lak per potje (de vorige LE, class of 2013 bevatte iets minder namelijk 8ml lak per potje) en kosten maar €1,99 per stuk. De kwastjes werken fijn en de lakjes dekken over het algemeen allemaal erg goed met 2 dunne laagjes. Dan nu de vier kleuren uit de collectie (and I love them all!)

01 Jacob’s Protection; een mooie donkergrijze tot zwarte basiskleur met daarin een enorme hoeveelheid prachtige multicoloured blauwe, paarsige en groenige shimmer. Dit was toevallig ook het eerste lakje wat ik op mijn eigen nagels uitprobeerde, dezelfde dag nog dat ik ze collectie gescoord had en ik was echt verliefd geworden op deze tint. Ik gok zomaar dat dit lakje 1 van mijn favorieten wordt dit najaar.

02 Alice Had A Vision –  Again; weer zo’n prachtige lak met een donkere basiskleur en enorm veel mooie shimmers. Deze lak heeft paarse en groenige shimmer en is daarmee een perfect herfstkleurtje voor paarsliefhebbers.

03 A Piece Of Forever; het eerste wat in me opkwam toen ik deze zag was “vloeibaar goud” en het lijkt daar ook echt letterlijk op wanneer ik deze lak gebruik. Een mooie licht shimmery gouden lak die ontzettend goed dekt en daarmee ook meteen perfect is voor stamping nail art. Deze lak kan wel ietsjes streperig lakken maar als je het een paar keer hebt geprobeerd lakt  ‘ie steeds fijner.

04 Edward’ s Love; een goed donkere basiskleur met daarin (again) veel zilverkleurige shimmer. Lakjes als deze zijn altijd favoriet in het najaar en draag ik ook vaak in combinatie met een stamping nail art design. Ik dacht eerst dat dit lakje veel zou lijken op de Essence Vampire’s Love Le lak Gold Old Buffy en de Catrice Welcome To Las Vegas LE Drama Queen lak van vorig jaar. Maar die twee lakken bevatten meet goudkleurige en koperkleurige shimmer en glitter, en deze zilverkleurige shimmer.

Al met al, ik ben echt super excited dat ik de lakjes te pakken heb gekregen voordat het in de schappen mocht (ik heb ze serieus uit de plastic wrappers en doos gekregen van een super aardige kruidvatmedewerker!).

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt dit keer kans op een set kleurlenzen naar keuze!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Essence Twilight Breaking Dawn LE: Polishes!”

  1. Die kleuren zijn echt prachtig zeg! M’n moeder had al een paar van deze lakjes gekocht en ze zien er echt heel mooi uit :)

  2. Die paarse met gekleurde glittertjes vind ik erg mooi… Toen ik het LE artikel maakte over deze LE leek me die gouden erg mooi, maar valt toch een beetje tegen. Hij zou inderdaad mooi zijn om mee te stempelen, maar ik denk toch dat ik de gouden laat liggen en die paarse met gekleurde glittertjes meeneem!

  3. het paarse en blauwe lakje vind ik echt heel mooi! die met zilveren glitters vind ik ook wel leuk, maar ik heb al Creator van Illamasqua die ik eignelijk veel mooier vind.

    het gouden lakje is niet zo mijn ding, het is nogal geel-goud en dat staat me totaal niet :P

  4. Ik vind ze echt verrassend mooi! Ik zelf wilde in eerste instantie eigenlijk alleen ‘A Piece Of Forever’ Hebben, maar tot mijn eigen verbazing heb ik ze alle vier in huis gehaald. Ze zijn prachtig:D

  5. Daar zitten wel gave kleurtjes tussen! Erg leuke limited edition dit keer van Essence =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//