Bourjois Colorissimo Lippalette 02 Roses Muses.

Voor mijn 22ste verjaardag begin oktober had ik o.a. dit lippaletje gekregen van mijn lieve C&A collega’s. In die kleine anderhalf jaar dat ik daar nu werk kennen ze me zeker al te goed want ik ben gek op roze lipsticks, glossjes en stains!

Dit paletje bevat ook drie mooie roze tinten die eigenlijk beter gepigmenteerd zijn dan dat ik had verwacht. Wel zit er maar 1,8 gram product in dit paletje wat niet echt veel is. De kleuren zijn dus wel goed en mooi gepigmenteerd en met de drie roze tinten kun je in een paar kleine stapjes een ombre lip maken, of je kiest er voor om ze los van elkaar te gebruiken.

In ieder geval vind ik dit paletje wel geschikt voor het najaar gezien de donkere tint die er bij zit maar in het voorjaar en zomer kunnen de twee lichtere kleuren ook makkelijk gedragen worden. De lipkleuren zijn zacht in gebruik en drogen je lippen niet uit. Verder zit er een lekker ouderwets make-up geurtje aan dit paletje wat me doet denken aan vroeger, toen mijn moeder make-up droeg en ik er mee mocht spelen.

Bij dit paletje zat ook nog een applicatortje maar die vind ik niet fijn werken op de lippen. Ik heb het gevoel dat deze best wel wat product absorbeerd en daardoor niet egaal aanbrengt. Ook merkte ik na het swatchen van de kleuren met de applicator dat deze wat sponsdeeltjes los liet en dus letterlijk uit elkaar fleukt wanneer je deze vaker dan 2 keer gebruikt. Zelf vind ik het fijner werken met een aparte lipbrush of penseeltje.

Zou ik dit paletje zelf opnieuw kopen? Waarschijnlijk wel, maar dan ook echt alleen voor de redelijk goede pigmentatie van de kleuren. Ik ben in ieder geval wel benieuwd naar de andere kleuren paletjes uit deze lijn maar de prijs vind ik toch aardig hoog voor relatief weinig product. Ik heb deze zelf als cadeau gehad maar na even wat research gedaan te hebben ben ik er achter gekomen dat dit paletje voor een prijs van rond de €12,00 verkocht wordt.

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt dit keer kans op een set kleurlenzen naar keuze!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Bourjois Colorissimo Lippalette 02 Roses Muses.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//