Essence Twilight Breaking Dawn LE: Shimmer Powder 01 Bella’s Secret.

Een echte die hard fan/lover van Twilight ben ik niet, maar oh my doodles ik ben opslag verliefd geworden op zowat de hele nieuwe Twilight inspired LE collectie van Essence. Vandaag review ik een van mijn favoriete items, de shimmer powder oftewel de highlighter.

Vorig jaar was er een zelfde soort vampier achtige collectie, Vampire’s Love genaamd, en daar zat ook een highlighter bij die echt to die for was en nogsteeds een grote favoriet van me is. Deze shimmer powder is wel iets anders qua kleur maar verder echt een juweeltje van 11 gram product.

Deze highlighter ziet er in de verpakking niet echt shimmery uit maar is dat zeker wel wanneer je deze gebruikt en uitblend op de huid. De kleur ziet er in de verpakking ook erg goud uit maar is niet zo super goud gepigmenteerd op de huid. Wel geeft deze wat kleur af, los van de highlighting shimmers, maar het is niet al te overheersend (anders had ik dat op mijn alweer ultra bleke winter huid moeten zien!).

Deze shimmer powder is naar mijn mening geschikt voor elke huidskleur of type en zal iedereen ook een prachtige en redelijk natuurlijke glow kunnen geven. De poeder bevat geen grove shimmer of glitter en daar ben ik wel blij om, anders krijg je al snel een discobal-effect en daar zit ik niet op te wachten deze winter!

Al met al, ren naar de winkel zou ik zeggen want deze shimmer powder kostte me serieus maar €2,99!

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt dit keer kans op een set kleurlenzen naar keuze!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Essence Twilight Breaking Dawn LE: Shimmer Powder 01 Bella’s Secret.”

 1. Vind hem echt heel mooi!
  kwam vandaag gelukkig de LE tegen en heb het blauwe en paarse nagellakje gekocht. twijfelde nog even over deze shimmer powder, maar omdat ik die van de vampire love le al heb en ook net een nieuwe highlighter van illamasqua heb gekocht heb ik hem toch maar laten liggen :)

 2. Ik wou deze eerst laten links liggen, maar hij is echt prachtig. Denk dat ik nog eens langs de kruidvat moet passeren :p

 3. Hi,

  Krijg je hier ook een lichtere huid van? Ik ga als Bella naar het klassenfeest en ik wil er wel op lijken. heeft iemand nog tipz?????

  Tanya

  PS: De rode lipgloss heb ik ook gekocht. Echt een mooi resultaat!

  1. Je krijgt niet door dit product alleen een lichtere huid, het is een highlighter dus als je dit over je gehele gezicht doet zie je er uit als een discobal, zo sparkly ^^ Als je je huid voor een klassenfeest lichter wilt maken dan dat het van nature is zou ik een super lichte foundation gebruiken ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//