Essence 129 The Boy Next Door.

Ik ben gek op de lekker goedkope Essence Colour & Go lakjes, zeker nu ze laatst helemaal vernieuwd zijn en nog net wat meer lak bevatten dan eerst. Een Colour & Go lakje kost nu €1,69 voor 8ml lak, super budget dus!

DSC_3328 copy DSC_3330 copy Dit lakje, The Boy Next Door genaamd, is een super mooie mignight blue met daarin hele fijne maar oh zo pretty shimmer. Deze lak doet me echt denken aan de sterren in de lucht als het nacht is. Jammergenoeg zijn de shimmers niet zo super aanwezig als de zon niet schijnt of wanneer je er van een wat grotere afstand naar kijkt. Maar hoe dichter bij je komt of wanneer je in het zonlicht komt, hoe mooier en opvallender de mooie shimmer van deze lak is. De lak dekt trouwens ook ontzettend snel met 1 dikke laag of 2 dunnere laagjes en het kwastje lakt verder prima.

DSC_3331 copy

Zeker een erg mooie tint die het hele jaar door gedragen kan worden voor een mooi prijsje.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Essence 129 The Boy Next Door.”

  1. Ik vind het een mooi lakje maar niet echt iets wat ik zelf zou dragen. Ik vind je nagels trouwens en een mooie vorm hebben!

  2. In da face! BLUE! Oh my god. Fem, wil je dit soort lakjes niet meer laten zien? Want nu moet ik hem hebben en dan ook nog eens 3x ofzo.. :”) Schitterend

  3. Dit is echt zo’n mooi kleurtje, ik heb hem ook. Maar ik heb nog een lakje van Essence met dezelfde naam en hetzelfde nummer.
    Deze kleur is wel mooier dan het andere lakje wat ik hiervan heb.
    Je nagels zijn erg mooi….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//