Catrice 09 Hugo Moss.

Toen ik dit lakje in m’n handen had in de winkel twijfelde ik of ‘m mee zou nemen. Maar aangezien het op dat moment nagelfestival was en dus alle lakjes en andere nagellakgoodies 1+1 gratis waren en ik er nog een lakje bij ‘moest’ nemen, gooide ik deze toch maar snel in mijn mandje.

DSC_3305 copy Toen ik de lak swatchte kwamen mijn voorspellingen uit: dit is geen super snel egaal dekkend lakje. De lak heeft zeker wel 3 laagjes nodig door de ietwat waterige substantie. Afgezien van dat is het een prachtige bosgroene lak die naast simpele basiskleur ook erg leuk en mooi is in nail art designs. De Catrice lakjes krijgen nogal wat kritiek de laatste tijd maar zelf merk ik van alle negativiteit niet zo veel. Voor mij lakken ze prima en zijn de kwastjes ook okay.

DSC_3308 copy

Dit lakje bevat 10ml lak en kost €2,99 per stuk.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Catrice 09 Hugo Moss.”

  1. Mooi kleurtje! Heb zo’n soort kleurtje van Gosh. Ben zelf niet heel ontevreden ook over de nieuwe lakken van Catrica, ik erger me wel kapot aan de nieuwe verpakkingen. Deze zijn zoveeel slechter, vooral die doppen. Vreselijk, je trekt ze zo kapot, terwijl ik altijd zo voorzichtig doe met mijn nagellakjes.

    1. Qua snelle dekking moet je deze zeker niet nemen inderdaad >.< wel erg jammer voor de wat minder geduldige nagellakkers onder ons, want de kleur is wel erg pretty!

  2. Wat een apart lakje! Jammer dat die niet zo goed dekt, maar wel een leuke kleur voor in de herfst.

  3. Het is echt een hele mooie lak. Zelf heb ik geen probleem met de nieuwe lakken van Catrice. Ik vind dat ze goed lakken en merk amper vooruit of achteruit gang.

  4. Ik heb zelf maar 1 lakje van het vernieuwde assortiment, en daarvan vind ik vooral het kwastje een ramp! Lijkt net of iemand het scheef heeft afgeknipt ofzo. Maar misschien had ik net een slecht flesje, ga er nog wel 1tje kopen om te proberen! (he, wat vervelend.. ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//