Action Shoplog :3

Ola lieve lezers!

Gisteren tweette ik een vraag over wat jullie nou een goede witte lak vonden en ik werd letterlijk overspoeld met antwoorden. Genoeg keuze dus! Lin vertelde me dat er een goede witte en vooral erg goedkope lak te vinden was in de french manicure setjes van de Action. Ik moest nog wat andere dingetjes scoren bij de Action en was vooral ook erg benieuwd of er nog nieuwe leuke goodies te vinden waren. Dus ik sprong deze ochtend al vroeg op m’n fiets naar het centrum om rond te koekeloeren. Hieronder alle goodies die ik gescoord heb:

DSC_3481 copyAls eerste zag ik dat er nieuwe nagelstickertjes waren en ja, voor de prijs van maar €0,69 per setje van 3 stickervelletjes kon ik het niet laten om 3 nieuwe setjes mee te nemen. Ook nam ik nog een lekker grote flacon acetonvrije nagellak remover mee, deze heb ik btw eerder al gereviewed en kost maar €0,99. Dan, de twee french mani setjes waar Lin het over had. Ik zag twee verschillende liggen, althans de nude achtige lak was er in 2 verschillende tinten dusja, who cares voor de prijs van €0,99 per setje.

Een nieuw setje vijltjes met cute lipstick printje kostte me ook bijna niks, voor maar €0,49 nam ik er weer 5 mee. Super handig die dingen om in je tas mee te nemen! Ook wilde ik eens die sponsjes uitproberen (€0,59 per pakje) voor het gradient/ombre nailart’en. Normaal gebruik ik altijd die van het kruidvat en soms ook gewone keuken schuursponsjes, maar deze zagen er best goed uit zo qua structuur in de verpakking. Als het wat is horen jullie er zeker meer over. Ook zag ik dat de Action mono oogschaduws verkocht voor een prijsje van €0,59 per stuk. Ik nam een best shimmery nude kleurtje mee, geen idee wat de naam is, die kan ik zo snel niet zien nu de oogschaduw nog in de verpakking zit.

DSC_3483 copyNaast het beauty schap stond er aan de zijkant nog een schap met op Rituals lijkende goodies voor onder de douche en in bad. Ik nam een massive grote pot lekker ruikende body scrub (€1,44) mee, een shower cream (€1,29) en een handzeep (€1,29) in dezelfde geur (paradise pink). Daarnaast was ik nog opzoek naar twee nieuwe geur diffusers, dusja voor maar €1,49 per stuk nam ik deze mee in de geuren paradise pink en beauty secrets. 1 van de 2 komt in mijn badkamer, de andere ergens randomly in de woonkamer *waar de kitties er niet bij kunnen komen waarschijnlijk XD*

DSC_3482 copyIn totaal was ik maar €13,71 kwijt voor alles (14 items), like whut!? o.O
Action: Me likey!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

32 thoughts on “Action Shoplog :3”

  1. Oh wat een leuke spulletjes weer, de Action is zó slecht om naartoe te gaan voor je portomonnee ;-)
    Ik vind die vijltjes ook erg schattig, leuk! Ben benieuwd naar het manicure setje.

  2. Leuke aankopen! Ik ben alleen bang voor de sponsjes waar je ombre nails mee gaat maken haha. Ik had ze ook gekocht, maar bij poging 1 zaten meteen heel mijn nagels onder de stukjes spons :p Ben benieuwd of het bij jou wel werkt!

  3. Leuke spulletjes heb je gescoord!
    Ik vind die witte lak zelf niet zo fijn, die van mij was na 1 keer al helemaal dik. Mijn favoriete witte lak is ook lekker budget: nr. 234 van Paris Memories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//