Essence Sun Club 01 Ibiza Sun.

Weer zo’n product wat ik eigenlijk altijd wel zag in het Essence schap maar nooit heb meegenomen. Niemand weet waarom maar eigenlijk is het een super handig en multifunctioneel product.

Op de verpakking staat dat deze all over shimmer for eyes, face & body voor blondines is maar ik vind hem wel erg donker. Ik ben zelf ook een blondine met lichte huid en ik moet toch zeker wel ff goed blenden wil ik deze shimmer goed als bijvoorbeeld bronzer kunnen dragen. Hij is erg donker en erg gepigmenteerd en daarom vind ik deze shimmer ook wel goed te gebruiken op medium tot donkere huidskleuren.

Er zitten in totaal 6 shimmery, bronze, highlight en blush achtige tinten in die je makkelijk (en mooi!) apart kunt gebruiken maar ook goed samen kunnen als 1 kleur. Wel blenden de kleuren snel in elkaar maar is de pigmentatie zo goed dat hij voor mij eigenlijk wat te donker is. Ook is de structuur een beetje brokkelig en erg zacht. Pas op voor fall out dus als je dit product als oogschaduw gebruikt. Verder zit er een aparte maar niet echt storende geur aan het product.

Al met al, ik ben er wel erg tevreden over ook al is het voor mijn lichte huid best wat blendwerk. Deze all over shimmer kost €3,49 en bevat 11 gram product.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Essence Sun Club 01 Ibiza Sun.”

  1. Ik ben niet zo gek op Essence -vraag me niet waarom, want dat weet ik niet- maar dit lijkt me wel een heel fijn en mooi product. Het doet me een beetje denken aan de gelijkaardige palettes van Sleek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//