Glossybox Mei 2012; Fotoverslag.

Ola lieve lezers!

Ook bij mij is vandaag de Glossybox weer bezorgd en omg; ik ben gek op zowat alle producten hier in ondanks dat ik ze zelf nog nooit eerder geprobeerd hebt. Ik heb er zeker wel hoge verwachtingen van want de merken die er dit keer in zitten vind ik wel erg fijn!

Van alle producten komen nog reviewartikelen in de loop van de tijd. Voor nu dus veel kijkplezier met alle foto’s!

Oh btw; het thema van deze maand was “affordable favourites”! Deze producten zijn dus wat meer budgetproof dat de soms wat meer high end en luxe producten die normaal gesproken vaker in de glossybox zitten :3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Glossybox Mei 2012; Fotoverslag.”

  1. het idee van het thema vind ik wel leuk, maar het zijn toch niet echt “mijn merken”
    (heb zelf geen abonnement)

  2. Leuk box weer! Wel jammer dat er weer een haarproduct en creme in zit, persoonlijk ben ik daar een beetje klaar mee! ;-) Heb de glossybox gehad en beautybox ook, beide alweer opgezegd. Wacht nu op de blendbox :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//