Indola Innova Hydrate Bi-Phase Conditioner.

In de glossybox van april zat o.a. deze stay in conditioner in sample size verpakking. Aangezien ik nooit eerder van dit merk gehoord had en ook nooit eerder een stay in of leave in conditioner geprobeerd had, leek dit me de perfecte kans om het eens uit te proberen.

Deze conditioner beloofd te hydrateren en te herstellen zodat het haar makkelijk in model te brengen is en er zacht en glad uit ziet.

Naar mijn mening is deze conditioner zeker wel hydraterend. Ik heb zelf op dit moment erg droog haar, vooral naar de punten toe en heb dit product ook vooral op het onderste gedeelte van mijn haar gebruikt. Het maakte de puntjes lekker zacht en glad en voelde vooral ook gezond en verzorgd aan.

Ik sprayde de conditioner op mijn nog half natte haar net nadat ik uit de douche was gestapt en mij had aangekleed. Deze conditioner is er zeker wel 1 die ik als fullsize product zou kopen voor een prijs van zo’n €15 voor 250ml. Niet al te duur maar ook niet echt goedkoop maar zeker wel het geld waard!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//