Essence Long Lasting Eye Pencils; 12 & 16.

De laatste tijd begin ik steeds vaker naar school en werk wat eyeliner te dragen. Gewoon een gezellig en mooi lijntje boven mijn bovenste wimperrand. Altijd maar dat saaie zwart is natuurlijk niet leuk, vandaar dat ik deze twee kleuren mee nam toen er een mooie 1+1 actie was bij het Kruidvat. Normaal kosten deze retractable potloodjes €1.49 per stuk, nu had ik ze dus beide voor die prijs.

Ik had al eerder twee van deze potloodjes gekocht, een natuurlijke nude tint en een knalroze met een paarse gloed en die waren me ook al erg goed bevallen. Ik had ook niet anders verwacht dat deze potloodjes ook instant favorieten zouden worden.

12 I have a green is zoals de naam al zegt een groene kleur. Mooi donker en diep groen, goed gepigmenteerd en voelt lekker zacht aan. Met een oogschaduwbasis zit dit oogpotlood vast op je ooglid en creast het niet totdat je het er met make-up remover weer afhaalt.

16 Coolest chic, mijn favoriete tint van de 4 verschillende die ik nu heb, is ook lekker zacht en makkelijk in gebruik en ook erg goed gepigmenteerd. Het is een royal diep paarse kleur die blauwe maar ook groene ogen erg mooi kan laten ‘poppen’ en ophelderen.

Je kunt deze potloodjes natuurlijk ook op je waterlijn gebruiken maar zelf vind ik een gewoon houten potloodje (wat je dus wel gewoon moet slijpen) handiger voor je waterlijn. Deze retractable potloodjes vind ik fijner om als eyeliner boven de wimperrand te gebruiken.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Essence Long Lasting Eye Pencils; 12 & 16.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//