Essence – Soft Touch Mousse Concealer.

DSC_2855

Essence is een merk waar ik gek op ben. Er zijn vaak zoveel fijne pareltjes in het schap terug te vinden. Daarom vind ik het ook zo jammer dat er soms zo minderwaardig over het merk gesproken wordt op meerdere blogs en/of youtube. Zo zou het goedkoop-duurkoop zijn en gewoon crappy kwaliteit. Ik weet alleen wel beter en review daarom vandaag ook met liefde deze nieuwe concealer welke ik in een awesome pakket opgestuurd heb gekregen van een lieve medeblogger <3

Benieuwd naar mijn ongezouten mening over deze budgetproof Essence soft touch mousse concealer, lees dan snel verder!

DSC_2893 copy small

De concealer is dus een mousse. Deze is echt super fluffy en creamy van structuur, maar voelt niet zwaar aan op de huid. Ook lijkt deze concealer mijn huid niet compleet cakey en af te sluiten, wat echt een pluspunt is. Ik was eigenlijk bang dat de concealer, doordat het een mousse/creamy product is, niet goed op zijn plaats zou blijven zitten. Gelukkig is dat niet het geval want ook zonder primer is deze concealer lang mooi op de huid en ook daadwerkelijk op dezelfde plek waar het zou moeten zitten na aanbrengen.

Wel vind ik het fijn om deze concealer af te poederen, voor een nog matter en langhoudend resultaat. De concealer geeft medium dekking, maar is op te bouwen naar full coverage. Zelf vind ik dat hij een mooi natuurlijk effect geeft met 1 laagje. Ik heb hem ook op de full face foto hierboven als soort foundation gebruikt onder de ogen, op de neus en kin. Plekjes waar ik over het algemeen wat littekentjes, kleuringen e.d. heb.

Het resultaat mag er zeker wezen, me likey! Je hebt trouwens ook echt weinig nodig om een mooi egaal effect te creëren. Hij is dus niet alleen budgetproof met een prijsje van €2,99, maar ook nog eens zuinig in gebruik.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Essence – Soft Touch Mousse Concealer.”

    1. Dankjewel :D vind het altijd nice om ook mensen met een minder hoog budget advies te kunnen geven om toch een gorgeous look te maken!

  1. Essence heeft zeker toppers in het assortiment! Ik gebruik met veel plezier de 16h concealer. Die is ook echt prima!

  2. Precies. Duur wil niet altijd goed zijn!
    En ook bij Essence doen ze er alles aan om een mooi product af te leveren.
    Zou deze ook bij mij kunnen!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//