Catrice – 3D Lash Multimizer Effect Mascara.

DSC_2862

Qua mascara’s ben ik best kieskeurig al zeg ik het zelf. Al kan ik vaak wel erg goed uit de weg met budgetproof mascara’s van bijvoorbeeld Essence. Vandaag review ik een mascara van Catrice, met de naam 3D Lash Multimizer Mascara, welke beloofd je enorm veel volume te geven.

DSC_2863

Het borsteltje is er eentje waar ik niet zo fan van ben. Een rubberen borsteltje met korte spikes welke super flexibel is. Ik hou er van om wat meer kracht op een borsteltje te kunnen zetten en met deze gaat dat niet zo lekker door de wiggly-ness van de borstel. Wel moet ik zeggen dat hij met 1 laagje fijn separeerd, maar echt volume is ver te zoeken met de eerste 2 laagjes.

Toen dacht ik: misschien wordt het beter met een 3e laagje. Okay…. volume was there, de lengte was er al door mijn eigen natuurlijke lange wimpers, maar THE CLUMPS are too much naar mijn smaak :’) Spinnenpootjes galore!

DSC_2867

Voor een false lash effect okay, maar de fatsige spinnenpoten zijn er gewoon te veel. Ook merkte ik dat de mascara na drogen erg snel afbrokkelde en als zwarte flakies all over the face dwarrelden. NOT GOOD. Ik denk dat ik deze mascara alleen in uitzonderlijke gevallen ga dragen, of wellicht wanneer ik nepwimpers aanbreng en wil blenden in mijn eigen wimpers. Daar werkt ‘ie dan weer wel erg fijn voor. Maar voor een daily look pak ik liever mijn op dit moment favo Essence mascara.

Jammer maar helaas, deze mascara doesn’t cut it for me on a daily basis. Hij is wel redelijk betaalbaar met een prijsje van €4,59. Misschien dat deze mascara bij anderen wel fijn werkt, ik hou persoonlijk gewoon niet van het veel te wiggly rubberen borsteltje, het klonteren en brokkelen >.<

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Catrice – 3D Lash Multimizer Effect Mascara.”

  1. Jammer dat ie tegenvalt. Meestal ben ik wel fan van zulke borsteltjes. Maar spinnenpoten en klontjes zijn niet fijn.

    1. Manlief had voor de grap deze bij mij op gedaan de eerste keer en ik zat meteen zo van NOOOOO! Haat aan dit borsteltje >.<

  2. Ik had deze ook geprobeerd in de waterproof versie en vondt hem erg tegen vallen en bah het brokkelde echt een no go.. De Catrice Rock n Cotoure mascara heb ik ook in waterproof versie en die is wel beter dan deze mascara..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//