Essence Pro White Effect + Pro White French Polishes.

Als je wel eens nagellak draagt zonder nagellak basis of als je een iets minder goede nagellak basis hebt waar alsnog kleuren door heen kunnen stainen kunnen je nagels verkleuren. Ook ik heb last van wat verkleurde nagels, vooral bij bepaalde blauwe lakjes, die drenchen gewoonweg door elke nagellakbasis heen, wat je ook doet. Er zijn heel wat verschillende dingen om je nagels witter maken of in ieder geval te laten lijken. Nu heb ik niet echt last van super verkleurde nagels en merk ik er ook niets van omdat ik altijd wel een leuk kleurtje lak draag. Toch kan ik snappen dat sommige mensen het minder mooi vinden bij zichzelf en er iets aan willen doen.

Ik heb laatst bij de 1+1 actie bij kruidvat deze twee lakjes meegenomen. Als eerste de Pro White Effect lak zelf. Het is een doorzichtige blauwige lak die vooral gele verkleuringen zou moeten ophelderen. Ik heb het uitgeprobeerd op mijn eigen nagels maar vond het resultaat zo ellendig minimaal dat je geen verschil zag tussen een nagel zonder deze wit-maker en met. Ik had dit eigenlijk niet verwacht en dacht dat deze wel wat verschil zou laten zien. Ik heb namelijk ook een oud lakje van Catrice met eenzelfde functie en blauwe gloed die zijn werk wel goed doet. Jammer genoeg is dit lakje nu dus doelloos en weggegooit geld. (gelukkig kostte deze me uiteindelijk maar 80 cent ofzo!)

Het tweede lakje (Pro White French) is ook een zogenaamde wit-maker maar dan voor een meer natuurlijk wit french manicure effect. Ook deze vind ik niet zo super. Weer wordt dit keer een Essence lakje verslagen door een zelfde soort lakje van Catrice die een veel beter en mooier resultaat geeft. Ook dekt deze lak niet echt, dit is dan wel niet de bedoeling maar de lak zelf lakt ook best streperig wat je nagels al snel wat rommelig gelakt laat lijken.

Al met al, heb je last van verkleuringen door nagellak of bijvoorbeeld als je rookt; ik raad je deze lakjes niet aan. Dan kun je nog veel beter je nagels af en toe in een whitening badje doen met een kunstgebit tablet. Even met een borsteltje er over en een stuk sneller een beter effect dan met deze lakjes.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Essence Pro White Effect + Pro White French Polishes.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//