Essence My Skin 4 in 1 Cleansing Cream.

Al eerder probeerde ik een andere multi-purpose face wash van Essence die op alle vlakken wel fijn werkte maar die als masker enorm irriteerde en brandde. Eerst durfde ik het ook niet aan om deze variant een kans te geven maar voor die €2 die deze me uiteindelijk maar kostte heb ik het toch geprobeerd.

Als eerste de verpakking, handig en best hygiënish; een simpele tube die je overal wel kwijt kunt in je badkamer. Zelf gebruik ik deze cleansing cream altijd onder de douche, dat werk wat sneller doordat ik het er dan ook meteen af kan spoelen als het zou beginnen te branden of iets dergelijks. De geur van deze cream vind ik echt super lekker. Het ruikt letterlijk fris en fruitig aangezien er bamboe en granaatappel in verwerkt zit.

Deze cleansing cream is op 3 manieren te gebruiken en heeft daarmee 4 verschillende effecten op je huid. Je kunt het gebruiken als face wash, scrub en masker. De effecten die de cream hiermee (volgens de verpakking) zou moeten geven zijn; diepreinigend, porie verkleinend, vochtinbrengend oftewel moisturizing en als laatste zou het de huid matteren.

Zelf merk ik wel dat deze 4 dingen gebeuren in meer of mindere mate. Vooral het matterende effect en super schone gevoel is duidelijk te merken na een tijdje dit product te hebben gebruikt. Zelf gebruik ik deze cream trouwens maar zo’n 2 keer in de week omdat ik ook nog een andere scrub van Nivea tussendoor gebruik. Dagelijks vind ik dan weer net iets te veel van het goede. Ook gebruik ik deze cream op alle 3 de verschillende manieren maar merk ik wel dat als ik het als maskertje gebruik, het ietsjes te veel is voor mijn huid. Het begint dan op den duur een beetje ongemakkelijk te prikken zoals ik bij de blauwe variant, de face wash, al na een paar seconden had.

Al met al, ik ben er zeker wel over te spreken en blij dat ik deze toch nog een kansje heb willen geven! Oh, btw; deze cream is voor alle huidtypen en is zeepvrij!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Essence My Skin 4 in 1 Cleansing Cream.”

 1. Wat toevallig daar heb ik vandaag ook een review over geschreven op mijnblog!
  Met de reiniginsdoekjes!
  Ik vind hem erg fijn!

  xoxoxox

 2. deze heb ik ook :)
  vind hem wel fijn alleen nu hij over de helft leeg is (maar er echt nog meerd dan genoeg inzit) krijg ik het er zo moeilijk uit..

 3. Oh, die lijkt me wel heel fijn! Ik had ook de blauwe, maar die was vreselijk =P Misschien dat ik deze eens ga proberen =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//