Photo Of The Week; Young At Heart.

Foto uit de serie shoot van 4 januari 2012.

De make-up die tijdens deze shoot gebruikt is zijn wat dingen uit de hidden world LE van Catrice zoals de eyemousses en daarnaast ook de photofinish foundation van Catrice! De mascara is van MAX en voor de wenkbrauwen een klein beetje clear browgel van Anastasia Beverly Hils. Verder was er alleen een Rituals gloss gebruikt in de kleur sugar rose.

Mijn haren waren gekruld m.b.v. spons krullers :3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Photo Of The Week; Young At Heart.”

  1. Lol, ik zit vrolijk je blog te lezen en toen ik deze foto zag dacht ik opeens, HE jou ken ik al van deviantart!
    Leuke blog hoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//