Essence Nude Glam Polishes 05 t/m 07.

Vorige week maandag reviewed ik al de eerste vier lakjes uit deze lijn. Klik HIER om dat review artikel en de (swatch)foto’s te bekijken. Vandaag is het de beurt aan de laatste drie lakjes waar ik ook echt heel tevreden over ben.

Als eerste 05; Toffee To Go. Zeker een favoriete tint op een gedeelde eerste plaats met 04 Iced Latte. Deze lak heeft een creamy lichtbruine tint (lijkt een beetje op 03 Cookies & Cream) maar heeft een lichte en fijne zilverkleurige shimmer. Deze lak dekt al binnen 2 laagjes en heeft daardoor een wat kortere droogtijd dan bijvoorbeeld de eerste drie lakjes uit deze lijn.

Dan 06; Hazelnut Cream Pie. Weer een licht bruine lak met een paarsige gloed wat het een erg apart lakje maakt. Ook deze lak dekt snel, met 2 laagjes zit je gebakken.

Als laatste 07; Café Olé. Weer een apart lakje maar wel perfect nude en geschikt voor meerdere huidskleuren. Deze tint is een meer creamy paars bruinige mauve lak, met een fijne shimmer in. Ook dit lakje is al perfect dekkend met 2 laagjes.

Deze lakjes zijn niet alleen erg pretty en geschikt voor elke gelegenheid, ook zijn deze nog een super budget! Voor maar €1,29 per stuk heb je al een potje lak van 5ml waar je al ontzettend lang mee doet.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Essence Nude Glam Polishes 05 t/m 07.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//