Happy 3rd Birthday Timmi & Tjappi! :3

Ola lieve lezers!

Vandaag is het zo ver; mijn twee katers zijn vandaag jarig en worden maar  liefst 3 jaar! De tijd is echt snel gegaan en eigenlijk zien ze er voor mijn gevoel nog steeds zo klein en super cute uit als toen Roy en ik ze net hadden (toen ze net een week of 8 of 9 waren).

Eerlijk gezegd weten we niet of het nu broers of neefjes/half broertjes van elkaar zijn. Het zit namelijk zo dat op de boerderij waar we deze twee schatten van poekies gehaald hebben, twee moederpoezen die bijna op dezelfde dag kittens kregen van dezelfde vader kat, zussen waren. Alle kittens waren ook zwart wit en scheelden dus op z’n meest 2 of 3 dagen van elkaar. Ook lagen alle kittens door elkaar en bij beide moederpoezen. Vandaag dat niemand echt wist welke kitten bij welke moeder hoorde en het 1 grote pot nat was. En tja, als beide nestjes ook van dezelfde vader kat waren, kon je ook geen verschil zien. Het kan dus zijn dat het echt 2 broertjes zijn, of dat het neefjes/halfbroertjes zijn ^^

*super confusing verhaal, I know…*

In ieder geval hoop ik dat ze wel 20 jaar worden samen en dat ik nog jaren lang voor ze mag zorgen :3 Vandaag zullen ze extra veel geknuffeld worden en wat extra lekkers krijgen. Mijn katten zijn als mijn kinderen dus misschien krijgen ze ook nog wel een nieuw speeltje ofzo XD

Hebben jullie eigenlijk huisdieren?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Happy 3rd Birthday Timmi & Tjappi! :3”

  1. Darghhh zo lief ! Mijn kat Minnie verjaart 21 februari, ze is dit jaar 11 geworden ! Ik geef ze dan ook altijd extra snoepjes ! speeltjes niet echt, daar speelt ze nooit mee.

  2. Ah wat een super schattige poesjes heb je zeg, en wat een leuke foto’s. Ik heb zelf ook een zwart witte kat, en twee lieve hondjes. En natuurlijk gefeliciteerd.

    Liefs

  3. Gefeliciteerd met je katten!! Echt heel erg leuk! Ik ben zelf ook helemaal gek van katten!!!! =D

  4. You have one of the cutest couple of kitty cats I have ever seen!!! =D
    I know I’m late but congratulations!! Give them an extra hug from me ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//