Essence My Skin Cooling Eye Roll-On.

Het is alweer even geleden dat ik deze essence cooling eye roll-on gekocht had en eerlijk gezegd was ik er een beetje sceptisch over. Ik had niet gedacht dat het echt wat zou doen en eigenlijk denk ik er op dit moment (na het meerdere keren te hebben uitgetest) nog steeds zo over.

Even wat snelle en korte info over het product zelf. Het kostte me €2,49 en bevat 15ml gel. Het is een transparate, wel aardig verkoelende gel. Het geeft eventjes verkoeling maar dat is al snel weg. Ook heb ik niet het idee dat deze mijn soms wat dikkere en vermoeide ogen laat slinken. Ik merkte bij mijn eigen ogen wel dat het op den duur een beetje begon te prikken en branden en ik het er later zelfs van af heb gehaald met make-up remover. Het voelde alsof ik er een giftig stofje op had gedaan of iets dergelijks. Niet echt fijn dus!

Misschien lag dat alleen aan mij, ik heb ook geen andere reviews gevonden die dezelfde ervaring met dit product hadden als ik. Gelukkig was het alleen branderig op het moment dat het op mijn huid zat en heb ik er geen rare uitslag of iets anders aan over gehouden. Misschien zit er gewoon ergens een stofje in waar ik niet tegen kan, of in ieder geval waar mijn dunne huid onder mijn ogen niet tegen kan. Het enige positieve aan deze roll-on cooling gel vind ik ook de verpakking en het rol systeempje.

In ieder geval is dit geen product wat ik opnieuw zal kopen. Ik denk ook dat ik deze weg ga geven aan iemand die er wel positieve ervaringen mee heeft want voor mij is het een dikke fail!

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op kwasten, nagellak en lipstick!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Essence My Skin Cooling Eye Roll-On.”

 1. ik had precies hetzelfde mn oog werd rood en t leek wel alsof hij was onstoken x

 2. Toen ik hem net had vond ik hem ook heel fijn, maar bij mij ging hij op den duur ook branden! Ik gebruik hem nu al een poos niet meer.

 3. ik was hier heel benieuwd naar, maar aangeziek ik toch al gevoelige ogen/huid om mijn ogen heb laat ik hem toch maar in de winkel liggen!

 4. Dat branderige had ik ook met een soort gelijk product van Dr. van der Hoog, helemaal vergeten dat ik die heb. Product is echt een ramp!

 5. Kwam via via via via op je site :) leuk hoor!!

  Ik gebruik de oogcreme tegen wallen van MAC. Kost 32 euro (iig paar maand geleden), dus is vrij duur maar dan heb je ook wat! Hij ligt momenteel bij vriendinnetje (vergeten, dom!) en merk meteen dat ik dikkere ogen heb. Als ik dat spul elke ochtend (echt drupje van 2 mm gebruik ik dan) en avond even onder mn ogen masseer, heb ik binnen 5 minuten een frissere blik. Volgens visagist bij MAC zou het ook veel bij fashionweeks gebruikt worden :) snap ik wel want het werkt! Ik doe er nu een half jaar mee en hij is bijna op dus opzich is het zo duur nog niet!

 6. Ik heb hem ook, maar ik heb geen branderig gevoel.
  Maar het is wel zo koud, dat het idd wel een beetje branderig kan aanvoelen.
  Maar daar is het ook voor, dat je wakker word en geen vermoeiende ogen krijgt. Net als je ‘s ochtends een beetje water in je gezicht kan doen, zodat je weer een beetje wakker word. maarja, verder vind ik het ook niet echt iets bijzonders. Maar het is wel grappig met dat rollertje hihi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//