Slakkenslijmgel (action koopje!)

Een paar weekjes geleden kocht ik dan eindelijk eens zo’n big ass pot slakkenslijmgel (zonder actual slakkenspul btw, alleen de natuurlijke plantaardige ingrediënten zijn hier in verwerkt aangezien ik tegen dierenleed en animaltesting ben). Deze potten, er is naast een gezichts variant ook een pot voor je handen, voeten en lichaam, kosten €3,98 per stuk en bevatten een grote hoeveelheid van 250ml per pot. Na openen is de gel een half jaar lang goed houdbaar. Best een lange tijd maar ik denk niet dat ik in maar 6 maandjes deze hele pot op ga krijgen.

De gel zelf is dus eigenlijk zo nep als maar kan, er zit geen echt slakkenslijm in maar werkt wel op dezelfde manier als the real thing. Wel staat er een grote goudkleurige slak op de voorkant van de pot maar dat is dus gewoon een instinker. De gel heeft is transparant en werkt lekker verkoelend op de huid. Je hebt trouwens echt maar weinig nodig per keer om je hele gezicht in te smeren en de gel trekt ook lekker snel in. Zo snel dat ik er zelfs tijd voor heb om het ’s ochtends aan te brengen voor stage, school of werk. De gel heeft ook een aparte en een beetje aftershave/scheerschuim achtige geur, wel lekker vind ik zelf!

De gel beloofd puistjes, rimpeltjes en littekentjes tegen te gaan en de huid te vernieuwe. Eerlijk gezegd doet deze dat ook best goed. In ieder geval veel beter dan verwacht! Na een paar dagen de gel te hebben gebruik was mijn vooral vermoeide huid van het continu werken aan de scriptie, een stuk egaler en littekentjes en nieuwe puistjes en plekjes gingen steeds sneller weer weg zonder echt door te breken. Of het echt rimpeltjes e.d. tegengaat kan ik niet echt bepalen, gelukkig heb ik er zelf nog geen.

Al met al, ik ben er zeker weg van en gebruik het nu dagelijks!

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op kwasten, nagellak en lipstick!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Slakkenslijmgel (action koopje!)”

 1. klinkt als fijn spul! eerder had ik er al veel over gehoord maar het idee van slakkenslijm op je gezicht smeren leek me wat vies, dit -zonder echte slijm- lijkt me meer geschikt ;)!

 2. Oeh bedankt voor de tip!
  Ik ga morgen naar de Action dus dan zal ik er ook maar een meenemen :D

 3. ik vind slakkengel er fijn ik koop het altijd bij de wibra en ook die werk geweldig vooral bij striemen enz.
  liefs

 4. misschein da tik dit dan toch eens meeneem :)
  vond het altijd zo zielig voor de slakjes, maar die zitter er dus niet eens in..:P

 5. Ik heb ook van dat slakkengel en het is inderdaad echt zo fijn. Het droogt mijn gezicht niet uit, wat heel erg veel andere cremes en zo wel allemaal doen. En je huid wordt er zo lekker zacht van =D Wat een uitvinding!

 6. ik heb hem zelf ook, eerst dacht ik dat ik hem fijn vond. Maar na een tijdje kreeg je juist meer puistjes! nu gebruik ik hem niet meer, en heb ik ook minder puistjes.

 7. Helaas is t niet meer te koop bij de action.weet jij mischien waar wel? Kan bijna niet zonder HELP me dus .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//