MAX Lipsticks Pink Blush & Poppy Peach.

Toen Action me laatst verwonderde met een 3pack oogpotloden voor nog geen euro, is het nu tijd voor de super gewilde lipsticks. Ook deze zijn super budgetproof en kosten per setje van 2 lipsticks €0,89! Ik heb er een aantal meegenomen (ook in twee keer shoppen) en als eerste is het de beurt aan de kleuren pink blush en poppy peach om gereviewed te worden.

Pink blush is een tint waar ik sowieso altijd erg snel gek op ben namelijk een lichte babyroze tint. Ook bevat deze lipstick een fijne shimmer die niet al te opvallend is. Als tweede uit dit setje de kleur poppy peach. Ook deze tint is favoriet en lekker opvallend. Wel een unieke kleur die ik nog niet eerder had gezien bij een ander merk, en al helemaal niet voor deze prijs-kwaliteitverhouding! Poppy peach is een oranje rode koraal tint met een creamy finish.

Ik ben echt heel erg tevreden over deze lipsticks, ze zijn super gepigmenteerd, brengen creamy aan en ruiken ook nog eens lekker zoet naar vanille. Al met al, ik ben blij dat ik deze te pakken heb gekregen, binnen no time was het hele schap leeggeroofd! Ik zou zeggen, sla je slag nu het nog kan en scoor een paar goede lipsticks voor bijna niks.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op kwasten, nagellak en lipstick!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “MAX Lipsticks Pink Blush & Poppy Peach.”

    1. Ja inderdaad! Ik sloopte er vanmiddag zelfs nog 1 toen ik ‘m omhoog wilde draaien, zo die hele binnenhuls kapotgedraaid XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//