Essence Maximum Definition Volume Mascara; My New Favourite Mascara!

Mascara, het enige product wat ik bijna elke dag gebruik. Zoals jullie wel weten ben ik niet zo van de fullface make-up als ik moet werken en doe ik dit ook alleen als ik een studio/indoor shoot heb (en dan nog doe ik het dan niet altijd maar alleen wanneer ik er tijd en zin in heb). Mascara is voor mij het basis beauty product wat niet in mijn stash kan missen en daarom test ik ook vaak nieuwe mascara’s  uit die ik nog niet eerder geprobeerd heb.

Voordat ik deze mascara kocht had ik er eigenlijk niet zoveel aandacht aan geschonken in de winkel, geen idee waarom eigenlijk niet want hij valt zeker wel op met zijn fel oranje huls! Maar toen ik een tijdje terug een artikel las op een andere beautyblogger’s site dacht ik, goh, dat lijkt me eigenlijk wel wat en hij is nog lekker budgetproof ook met een prijsje van €2,79.

Het borsteltje vind ik super, lekker smal met veel ‘haartjes’ en het is flexibel. Door het specifieke smalle rubberen borsteltje separeerd deze mascara mijn wimpers perfect, houdt ze spinnepoot en clumpy-loos. Precies wat mijn wimpers nodig hebben, of in ieder geval waar ik van hou. Verder geeft de mascara niet echt een enorm wauw effect qua volume maar dat heb ik ook niet echt nodig, ik hou van een meer natuurlijk effect. Deze mascara is mooi en super natuurlijk met 1 laagje maar ik ga meestal voor twee laagjes om het net dat extra beetje ‘umpf’ te geven.

(twee dunne laagjes mascara)

Al met al, deze mascara is mijn nieuwe instant fave mascara en ik ga zeker weten nog een aantal backups kopen!

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de winactie? Je maakt kans op 15 nagelstickervelletjes en 4 zomerse H&M lakjes!

Ook is er op dit moment een extra tweede winactie gaande waarbij je kans maakt op €25 shoptegoed bij cadeau.nl!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Essence Maximum Definition Volume Mascara; My New Favourite Mascara!”

  1. Trueeee, ik heb, joke had hem ook! Helaas is hij nu op, of nouja, hij voelde niet meer goed aan op mijn ogen, dus bye bye. Had hem wel een tijdje, het borsteltje was echt geweldig. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//