Spam Je Blog!

Ola lieve lezers!

Aangezien dit mijn 1000ste artikel is sinds ik met femketje.nl ben begonnen leek het me een leuk idee iets terug te doen voor al mijn bezoekers door een Spam Je Blog artikel te plaatsen.

Ga dus lekker jullie gang door in een comment de link naar je site of blog achter te laten met een korte beschrijving waar je over schrijft, blogt, fotografeerd etc. etc.!

Have fun and enjoy en neem vooral ook een kijkje op alle sites die hier geplaatst gaan worden!

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de winactie? Je maakt kans op 15 nagelstickervelletjes en 4 zomerse H&M lakjes!

Ook is er op dit moment een extra tweede winactie gaande waarbij je kans maakt op €25 shoptegoed bij cadeau.nl!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

26 thoughts on “Spam Je Blog!”

 1. HEERLIJK spammen haha.

  Ik ben sinds gisteren eigenlijk pas actief. Ik heb een aantal maanden geblogt vanaf een oude blog en sinds gisteren begonnen met mijn nieuwe blog lifebyrosie. Hierop komen voornamelijk al mijn Do it yourself projecten, vakantiebestemmingen, recepten uit mijn keukentje en veel inspiratie voor in huis!

 2. Jij kent mijn blog wel XD, maar misschien is het ook leuk voor jou bezoek(ster)s

  Ik heb een dagelijkse nagelblog met swatches, reviews, Nailart enz enz. Elke maand is er een column van de “Nagellakman”. Deze man vind het ook superleuk om zijn nagels te lakken, net zoals iedere andere vrouw :-)
  Ik hoop je terug te mogen zien op http://www.Nailpolishheaven.nl

  Groetjes Marielle x

 3. Mijj blog gaat eigenlijk over alles wat mij bezig houdt. Dingen zoals beauty, maar ook columns. Ik ben nog maar een weekje bezig, en ik vind het bloggen helemaal geweldig. Neem eens een kijkje en laat een reactie achter, zou ik heel leuk vinden!

  Blogbyclaire.blogspot.com

 4. Altijd leuk zulke posts, omdat je dan lekker kunt spammen, maar ook andere blogs kunt leren kennen!
  Ik ben pas begonnen met een blog en schrijf over beauty, maar dan voor een budget prijs. Beauty voor elk budget dus!
  Kom eens een kijkje nemen op: henniesbudgetbeauty.blogspot.com

  Groetjes Hennie

 5. hoi,

  mijn blog is mustaschbeauty.blogspot.com

  deze blog gaat vooral over beauty,lifestyle,random dingen
  kijk zeker even rond op me blog!

  xxamber

 6. Heee!

  Mijn zusje en ik zijn sinds kort een site gestart die vooral gaat over beauty, fashion & lifestyle. Onze site heet: girlslife123.wordpress.com
  Als we meer bezoekers, en vooral meer reacties krijgen komt er een winactie van ViVI Clothes!
  Dus wees niet bang om een reactie achter te laten, dit maakt onze dag weer goed!

  Liefs, Wendy & Eline.
  http://www.girlslife123.wordpress.com

 7. Ik heb samen met mijn zusje een blog voornamelijk over nagellak en nailart. We hebben regelmatig stap voor stap nailarts, dus ook heel leuk voor als je nog niet heel ervaren bent!
  Hopelijk zien we jullie snel op not-only-nails.blogspot.nl

 8. Proficiat met de 1000ste post! Ik ben blij dat ik mijn blog kan spammen, dank je! Ik ben deze maand na wat twijfelen begonnen met mijn blog purplishpolish.blogspot.be. ‘t is een blog met reviews over nagellak, beautyproductjes en hopelijk ook eens wat random dingen.
  Groetjes!

 9. Proficiat met je 1000ste artikel meid! :)

  http://sarahdiiamonds.blogspot.be/
  Op SarahDiiamonds vind je dagenlijks artikel, dat meestal over beauty, makeup en alles daarrrond te maken heeft. We hebben ook een paar leuke topics zoals ‘in the spotlight’ & ‘de weekly beauty question’, af en toe houden we ook een winactie. En verder is dit gewoon een leuke blog, als je graag over beauty leest :)

 10. Gefeliciteerd met je 1000ste artikel :) Sinds kort heb ik ook een blog over nagellak en schrijf ik er afentoe over.

 11. Ik ben sinds deze week gestart met een blog en ben dus nog volop bezig met alles leuk en in orde te maken. Je kunt bij mij reviews lezen, mijn make-up tips lezen en mijn visagie portfolio bekijken. Kom gezellig langs! http://www.beautyliciousz.nl
  Ik zoek mensen die mij willen volgen en mensen die ik wil volgen.. =) Altijd leuk om dingen met elkaar uit te wisselen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//