Essence Mattifying Compact Powder 04 Perfect Beige.

Essence is 1 van mijn favoriete merken als het om compact powders gaat die mijn kleur goed matchen. Zo heb ik jaren lang dezelfde variant gebruikt maar aangezien mijn oude echt goed op begon te raken en deze allang niet meer in het assortiment te vinden is, ben ik op zoek gegaan naar de volgende perfecte match met een goede finish en houdbaarheid (qua tijd van dragen dan).

DSC_2193 copyNa een beetje rond koekeloeren kwam ik bij deze compact powder. De Essence Mattifying Compact Powder in de kleur 04 Perfect Beige. Deze komt erg dichtbij mijn oude vertrouwde mineral compact powder maar is zelfs nog iets lichter en daardoor voor mij het hele jaar door te dragen. Zelfs deze winter matchte deze goed en dat zegt heel wat. De poeder set foundation en concealer goed zonder een cakey effect en matteerd erg mooi en natuurlijk. Ook gebruik ik deze poeder vaak als compact poeder alleen, zonder foundation of wat dan ook omdat deze mijn huid net iets egaler en minder shiny maakt op plekken waar ik dat nodig heb.

DSC_2196 copy DSC_2197 copyOm de prijs van deze poeder kan ik alleen maar lachen, zeker omdat ik er zo blij en tevreden over ben. Voor maar €2,99 kun je deze poeder met ruime inhoud al scoren bij de meeste Kruidvat filialen die een Essence schap hebben.

Wat is jullie favoriete compact powder?

x femketje

PS: Doe nu mee en maak kans op het must have Technic Electric oogschaduw palette! De actie loopt tot en met 10 februari!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Essence Mattifying Compact Powder 04 Perfect Beige.”

 1. Mijn favoriete compact powder is er eentje van MAC, maar deze ziet er ook goed uit en is een stuk goedkoper. Ik weet al welke ik ga halen als hij op is.

 2. Ziet er goed uit. Mijn favoriete compact powder is er eentje van maybelline, maar de hebben ze helaas uit het assortiment gehaald :-(

 3. Essence en Catrice poeders zijn idd gewoon prima, ik gebruik niets anders.
  Hoewel ik de laatste tijd wel aan het kijken ben naar poeders zonder rommel erin, Catrice en Essence hebben allebei 4 parabenen in de compact powders zitten..

 4. Als eerste, leuk blog heb je!

  Wat fijn dat je een match hebt gevonden die voor jou goed is.
  Ik ben nooit zo van de poeder geweest, maar zit er wel steeds meer aan te denken om eens te proberen.
  Zeker als het kan voor zo’n budget prijs.

 5. Ik gebruik ook de Essence compact powder, maar dan de transparante versie. Fijne poeder en lekker budget proof!

 6. Ik twijfelde eerst over deze kleur, maar hij is toch goed licht! Ik heb echt een zeer zeer lichte huidskleur en vaak is alles te donker. Ook foundation is een ramp voor me. Maar nu ik de foto’s zie, ga ik deze misschien toch proberen =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//