Gosh Mono 014 Dark Green.

Al eerder schreef ik over Gosh en over het feit dat ik het niet echt een super merk vind gezien de prijs/kwaliteitverhouding. Toch ben ik een mooie mono tegen gekomen die ik de ietwat hoge prijs zeker wel waard vind. Deze mono zat zelf in een goodiebag die ik gewonnen heb bij Sanne van wearefashion.nl.

DSC_1939 copyVoor een aardig hoge prijs van €7,49 kun je een mono als deze scoren bij o.a. Kruidvat filialen. De kleur die ik heb is 014 Dark Green wat zoals de naam al doet vermoeden een donkergroene tint is. Zelf draag ik de laatste tijd steeds vaker groen en een donkere tint als deze is dan perfect om de look smokey te maken door het in de buitenste ooghoek crease aan te brengen. De pigmentatie van deze mono vind ik ontzettend goed (mag ook wel voor die prijs was het eerste wat er door mijn hoofd ging tijdens het swatchen). De structuur is fijn, niet al te zacht maar ook zeker niet super hard waardoor de kleur fijn blend met andere oogschaduws.

DSC_1941 copyIk vind de kleur trouwens ook erg mooi om als enige kleur op het ooglid te dragen met een mooie goed gezette winged liner er bij. De kleur bevat een iets grof glittertje maar daarnaast ook een mooie metallic shimmery finish.

DSC_1942 copyIk vind ‘m pretty maar ik kan me goed voorstellen dat sommigen die make-up kopen on a budget, de prijs van ruim €7 nogal hoog vinden voor maar 1 mono oogschaduw!

x femketje

PS: Doe nu mee en maak kans op het must have Technic Electric oogschaduw palette! De actie loopt tot en met 10 februari!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Gosh Mono 014 Dark Green.”

 1. Mooie kleur inderdaad, maar ik vind €7 echt te veel voor een mono. Dan moet ‘ie wel heel speciaal zijn, wil ik dat er voor uitgeven haha.

 2. Ik heb het ook niet zo op Gosh. Het is meer een merk wat ‘probeert’ om bij de budget te horen en bij de duurdere merken.
  Stiekem, koop ik dan liever een duurder merk.
  Moet ook eerlijk bekennen dat mijn ervaring met Gosh niet enorm goed zijn, meestal kwam er te weinig pigment van af.

  Het is een mooi kleurtje, dat wel :)

  1. Ja dat vind ik dus ook! Ik vind ze te duur om budget te zijn maar kwalitatief gezien vind ik ze ook niet de duurdere luxe make-up brand kant op gaan >.< Beetje jammer!

 3. Ik geloof dat Gosh hun oogschaduw’s heeft verbeterd en deze is inderdaad prachtig. Pigment is een hoop verbeterd. Ik heb ergens een paarse oogschaduw waar nauwelijks iets vanaf komt. Toch eens naar kijken als ik in de kruidvat sta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//