3X Lovely Songs.

Ola lieve lezers!

Dit keer even geen filmpje a la femketje op zondag, dit komt doordat ik weinig tijd heb gehad goed te kunnen filmen. Ik heb namelijk een nieuwe gsm waar ik nog heel erg aan moet wennen en waar ik dus letterlijk nog mee moet “leren” filmen.

Iets waar ik van hou is muziek. En niet zo’n beetje ook. De laatste tijd luister ik veel naar dezelfde zangers en blijf ik daar altijd een tijdje in hangen. Vandaag 3 nummers waar ik niet genoeg van kan krijgen!

Als eerste Give me love van Ed Sheeran. Prachtig nummer met een prachtige clip. Misschien vind ik dit een mooi nummer omdat valentijnsdag er aan zit te komen evenals mijn en Roy’s 8e jaar samen maar ik denk dat ik het nummer zelf gewoon erg fijn en mooi vind om te luisteren.

Dan een nummer van Marina And The Diamonds. Prima Donna is echt zo’n femketje nummer. Weet niet waarom maar elke keer als ik het luister voel ik me steeds vrolijker worden!

Als laatste weer een vrolijk nummer, deze is van Icona Pop, I love it ft. Charli XCX. And I actually am a 90’s bitch :3

Welke nummers luisteren jullie de laatste tijd veel en heb je nog aanraders?

x femketje

PS: Doe nu mee en maak kans op het must have Technic Electric oogschaduw palette! De actie loopt tot en met 10 februari!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “3X Lovely Songs.”

    1. En als je op mijn pagina bent en F5 drukt? Ik merk er hier niets van namelijk en heb nog geen anderen er over gehoord!

  1. Give me love van Ed Sheeran vind ik een prachtig nummer. Ik draai hem iedere dag, omdat hij op mijn youtube playlist staat :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//