Kryolan For Glossybox: Glossy Rosewood Blush.

De producten die glossybox in samenwerking met Kryolan maakt vind ik echt geweldig goed. Ik had daarom ook erg hoge verwachtigen van deze blush en toen ik de kleur zag was ik om: ik moet toch echt eens roze blushes leren dragen in plaats van altijd maar voor peachy tinten te gaan.

DSC_1935 copyDe pigmentatie van deze blush is super goed en dat maakt het voor mij een blush die ik erg goed moet blenden wanneer ik deze gebruik. Voor mijn lichte huid is het dan al snel teveel van het goede dus blenden is een must. Gelukkig gaat blenden door de zachte structuur wel erg makkelijk en heb ik niet het idee veel product te gebruiken per keer.

DSC_1937 copyDe tint vind ik (als pure peachy tint lover) eigenlijk wel erg mooi. Een soort van oudroze maar draagbaar gemaakt voor meerdere huidskleuren. Aan de ene kant is het voor mij een erg felle tint maar dat maakt de kleur juist uniek en erg pretty. De finish is matte en bevat totaal geen shimmer (ook iets wat ik normaal niet snel draag) maar ik kan er niks aan doen: ik vind het echt een plaatje! Over de verpakking heb ik niks op te merken, het werkt fijn en ziet er strak uit.

DSC_1938 copyDe prijs van deze blush is normaal geproken €12,90 voor 2,5 gram.

x femketje

PS: Doe nu mee en maak kans op het must have Technic Electric oogschaduw palette! De actie loopt tot en met 10 februari!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Kryolan For Glossybox: Glossy Rosewood Blush.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//