Essence Make-up To Match Foundation 10 Light.

Foundation; ik heb er geen haat/liefde relatie mee… eigenlijk heb ik er helemaal geen relatie mee. Het is een product wat ik wel heb en af en toe tijdens een shoot of tutorial wel eens gebruik maar dagelijks gebruiken? Nee, dat is voor mij niet weggelegd. Ik hou mijn gezichtshuid graag zo veel mogelijk make-uploos.

Toch wilde ik graag eens deze zogenaamde huidmatchende foundation proberen. Hij kostte ook maar €3,99 en had er niet al te hoge verwachtingen van. Uiteindelijk ben ik er best tevreden over, ondanks dat ik eigenlijk niet zo veel om foundations geef.

Echt matchen met mijn huidskleur is onzin en een super goede dekking geeft deze ook niet maar dat is voor mij ook geen must. Wel blende deze foundation fijn en gaf hij toch wel een sheer coverage. De foundation voelt lekker luchtig aan waardoor je geen gevoel hebt foundation te dragen. In de loop van de dag merk ik wel dat ik wat begin te glimmen, vooral op mijn voorhoofd, maar dat is zo verholpen met een beetje poeder.

Opzich ben ik er wel blij mee, er zit ook niet al te veel in (27ml, in de meeste foundations zit namelijk ook maar rond de 30ml) en ik vind de verpakking ook erg fijn voor onderweg omdat het een erg platte tube is die je makkelijk in je handtas mee kan nemen.

x femketje

PSSST! Doe jij al mee met de winactie waarbij je kans maakt op 1 van de 2 oranje navy armbandjes? De winactie loopt tot en met 13 juni!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Essence Make-up To Match Foundation 10 Light.”

  1. heb hem laatst ook gekocht, vind hem eigenlijk best fijn :)
    foundation vind ik vaak té, maar hiermee is mijn gezicht toch net wat egaler zonder dat ik het idee heb een dikke laag op te hebben :)

  2. Die heb ik ook van Essence en ik meng mijn foundation altijd met mijn bodybutter van Dove, zo blijft mijn gezicht lekker zacht en krijg ik geen duidelijk foundation hoofd =P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//