Miss Sporty Polish 113.

Een tijdje terug kreeg ik van mijn lieve klasgenootje Laura dit miss sporty lakje. Roze lakjes en glitterlakjes zijn altijd meer dan welkom in mijn stash en als dit een combinatie is van beide is het helemaal feest in huize femketje.

Ik weet niet precies de prijs aangezien ik deze dus gekregen heb maar ik denk dat hij niet meer dan €2,00 gekost heeft aangezien de meeste miss sporty lakjes ongeveer rond die prijs liggen. De kleur is zoals ik dus al eerder zei een roze lak met veel glittertjes en shimmertjes. Hij lijkt een beetje op de O.P.I. lak Princesses Rule! maar die bevat een net iets andere tint shimmer en is wat lichter qua dekking en kleur.

(links; miss sporty, rechts; O.P.I.)

De dekking van dit miss sporty is trouwens ook best goed, met 2 a 3laagjes is dit best sheer lakje al mooi dekkend.

Al met al, ik ben super blij met dit tweedehands lakje!

x femketje

PSSST! Doe jij al mee met de winactie waarbij je kans maakt op 1 van de 2 oranje navy armbandjes? De winactie loopt tot en met 13 juni!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Miss Sporty Polish 113.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//