Essence – Lights Of Orient Eyeshadow Palette.

DSC_3732

Omdat ik zooooo damn excited was over deze nieuwe Lights Of Orient collectie van Essence kon ik niet langer wachten om het oogschaduw palette te reviewen. Benieuwd wat je krijg voor een prijsje van €4,59 lees dan snel verder ;)

DSC_3728

DSC_3738First things first: kijk hoe pretty de verpakking alleen al is, een mooie gouden metallic case met daar over heen een zwart swirly patroon. ZOOOO PRETTY <3 Ik ben sowieso een sucker for packaging maar wie kan deze nou weerstaan!

Dan de pigmentatie van de 6 tinten, welke echt super nice is. De kleuren zijn super zacht en blenden ontzettend makkelijk en snel. De kleuren zijn allemaal shimmery afgezien van de bruine tint (rechts onderaan in het palette). Het varieert van een shimmery cream tint, tot een burgundy rood, vol goud en bruin. Mooie kleuren welke goed combineren met elkaar, maar ook zeker handig zijn om los an sich te gebruiken.

DSC_3761 copy small

Je hebt niet veel tijd, moeite en product nodig om een mooie ooglook met dit palette te creëren. Zelfs het kwastje wat er bij zat werkte prima. Aan de ene kant zat een spons applicatortje en aan de andere kant een kleine fluffy blending brush.

Ik kan niet anders dan enthousiast zijn. De kleuren kunnen eigenlijk wel het hele jaar door en geeft gewoon een gaaf oosters tintje. De verpakking is to die for en gewoon een eyecatcher in je stash.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

26 thoughts on “Essence – Lights Of Orient Eyeshadow Palette.”

  1. Ah, ik zag hem gisteren nog liggen in de Kruidvat maar twijfelde. De kleuren zien er wel echt goed uit, toch maar eens even overwegen dan!

  2. Dat zijn onwijs mooie kleuren die dit palette heeft! En ik vind die kleuren die je gebruikt hebt, heel mooi passen bij je oogkleur :)

  3. Die verpakking is echt fantastisch! Ik heb nog zitten twijfelen maar ziet dat ik weer terug moet rennen naar de Kruitvat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//