Essence – Lights Of Orient Bronzers.

DSC_3712Het lijkt wel een beetje Essence week te worden hier op femketje.nl want ik review aan 1 stuk door alle producten uit de nieuwe Lights of Orient collectie :D

Vandaag is het de beurt aan de 2 bronzers welke ik voor €3,39 per stuk in mijn mandje smeet en met liefde mee naar huis nam. Lees snel verder voor mijn ongezouten mening en swatches!

DSC_3749

DSC_3711Dat printje is gewoonweg to die for. Zoals jullie wel weten ben ik een sucker for packaging, maar ook zeker voor printjes en de hele rambam in producten. Uiterlijk van een product lokt je natuurlijk wel om iets sneller te kopen, en dat heeft Essence me maar weer mooi geflikt met deze bronzers. Er zijn 2 tinten te krijgen, beide hebben dus een mooi printje en een lichtere shimmery gouden tint. 

De bronzers an sich, de bruine tinten dus zijn gewoon matte en vrij goed gepigmenteerd. Ze voelen zacht aan op de huid en blenden fijn. Ik had eerst het idee dat ze wat te oranje zouden zijn, maar eigenlijk had ik geen issues met een te warme/oranje ondertoon. Zeker de lichte variant is goed te doen voor de bleekscheetjes onder ons! Je kunt de bronzers gemengd gebruiken, dus met de shimmery tint, of alleen de matte bruine kleur voor een ultra matte look. Op de swatchfoto hieronder heb ik geen primer aangebracht en de kleuren van links naar rechts: matte bruin, shimmery tint, gemixt (dit voor beide bronzers naast elkaar).

DSC_3713

Again, ik kan niet anders dan excited zijn over deze collectie. De bronzers zijn gewoon super nice, niet too much en ik vind het een pluspunt dat je de kleuren ook los van elkaar kunt gebruiken. Al met al, ik ben een happy camper :D

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Essence – Lights Of Orient Bronzers.”

 1. Wat een prachtige look heb je gemaakt! Ik gebruik vrij weinig bronzer, ik heb altijd de angst dat ik eruit zie als iemand die heel graag bruin-door-de-zon-wil lijken….Ik moet hier gewoon nog even in oefenen denk ik..haha. Ik vind de uitstraling ook geweldig!

  1. Ik moet bekennen dat ik het eerst ook niks vond, maar als je weet wat voor tint en ondertoon je goed staan dan is het zoooo pretty ♡

  1. Dankjewel :D Ik had ze denk ik minder goed kunnen gebruiken als ik nog witter was geweest, thank god voor een beetje zon :D

 2. Hij lijkt in 1e instantie met swatchen een beetje tegen het oranje aan te zitten iets te warm voor mij maar op de huid bij je zie je dat niet. Staat je super! je lipstick kleur vind ik ook erg mooi

  1. Ik had eerst ook iets van oei, dat zou nog eens too much kunnen zijn maar het viel me goed mee :D Goed blenden helpt een hoop :)

 3. Wow wat zijn ze mooi! Ik stond laatst in het Kruidvat nog te twijfelen of ik de lichtste mee zou nemen. Meestal zijn ze voor mijn lichte huid veel te donker, maar de swatches zien er goed uit!

 4. Jaaa ze zijn mooi he! Alleen ik ben nu te te bruin ervoor, bij mijn swatches vielen ze bijna niet op, op mijn arm :/

 5. wauw staat je heel erg mooi en ondanks dat het helemaal niet over je nagels gaat wil ik wel even zeggen dat ze zo mooi lang zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//