Essence – I ❤ Colour Intensifying Eyeshadow Base.

DSC_1714

Jullie weten allemaal wel dat ik al jaren fan ben van mijn gouwe ouwe Essence oogschaduw basis welke ik zowat bij elke ooglook gebruik. Nu zit er in het nieuwe assortiment van Essence weer zo’n soort oogschaduw basis maar dit keer eentje die je oogschaduw niet alleen de hele dag goed laat zitten, maar eentje die de kleuren van je oogschaduws ook nog eens ff lekker laat poppen ook :D YAAAAAAAY!

Benieuwd naar mijn mening en foto’s, lees dan snel verder!

DSC_1725

Als eerste wat basic info: Het is een klein maar fijn flesje/hulsje/verpakking’kje, hoe je het dan ook maar wilt noemen, met een soort lipgloss achtige spons applicator. Gewoon zoals we van de andere i love stage eyeshadow base ook gewend zijn. Met een klein beetje per keer kom je een heel eind, er zit evenveel in als mijn oude vertrouwde basis en daar doe ik ongeveer 3 kwart jaar mee per verpakking. Voor de rest is de verpakking ook hetzelfde als wat we gewend zijn, alleen is de kleur en textuur van het product wat lichter en qua substantie wat romiger en dikker.

De basis legt echt een mooie egale zachte base neer op je ooglid, waar je oogschaduws goed aan vast hechten en geen kant op kunnen. Het maakt de kleuren echt een stuk intenser en zorgt er ook voor dat de kleuren makkelijk in en met elkaar blenden. Ik kan niet anders dan verliefd worden op deze colour intensifying base, hij is gewoon net wat beter en wat meer naar mijn smaak dan mijn oude vertrouwde eyeshadow base van Essence. Natuurlijk blijft dat ook een favoriet, alleen gebruik ik die tegenwoorden voor de wat zachtere looks, waarbij ik niet zulke extreem felle kleuren gebruik.

DSC_1726 DSC_1728Links: 2 eyeshadow highlighters zonder basis. Rechts: dezelfde highlighters met basis… Kijk naar dat verschil! :D Like whuuuuut!? Deze foto spreekt gewoon waar dit product voor staat en het komt al zijn beloftes gewoon met gemak na, no biggy.

DSC_1803 copy smallBij deze look heb ik bijvoorbeeld ook de base gebruikt, in combinatie met een palette wat eigenlijk niet zo supers gepigmenteerd was en wel wat hulp kon gebruiken. Het resultaat is een alsnog mooi gepigmenteerde look zonder al te veel moeite!

I LOVE IT! Geen creasing van producten, een goede basis die egaal aanbrengt, het is zacht voor je huid en het laat je kleurtjes echt poppen, wat wil je nog meer :D

Ohja, trouwens… Deze basis kost ook nog eens bijna niks, voor een prijsje van €2,59 heb je ‘m al thuis! Ik doe er zoals je al kunt lezen erg lang mee, dus voor die prijs en kwaliteit hoef je het echt niet te laten… schaam jezelf diep als je hem wel laat liggen! ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Essence – I ❤ Colour Intensifying Eyeshadow Base.”

  1. Ga deze zeker eens proberen als mn andere primers op zijn! Vond de vorige veel te oranje. Dus dit is veel beter.

    1. Ik heb de oude ook nog en gebruik ‘m ook zeker helemaal op, maar toch ga ik denk ik eerder deze opnieuw inslaan als backups dan de oude :)

  2. Doet me denken aan concealer! Ziet er heel erg goed uit :D al helemaal voor dat prijsje! Vind het zo leuk dat je altijd laat zien hoe je toch nog enorm veel kan met budget producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//