Essence Hup Holland Hup Polishes!

Na een aantal reviews te hebben gelezen over de super Nederlandse LE van Essence, kon ik niet anders dan ze gisteren op mijn vrije dag toch ook nog ff te scoren. 3 lakjes met een prijsje van 1.69 per stuk, daar kan ik het zelf niet voor maken!

Rood, wit en blauw met leuke toepasselijke namen. Ben je benieuwd naar mijn mening en swatches, kijk dan snel verder!

DSC_7452

DSC_7453Als eerst de rode tint: 01 Topscorers, ik kan niet anders zeggen dan dat ik hoop dat we dit WK gaan winnen. De rode lak vond ik redelijk okay, niet super goed want ik had 3 laagjes nodig voordat mijn tips niet meer door de lak heen schenen. Maar mocht je niet erg lange nagels hebben dan zijn 2 laagjes ruim voldoende. Het is een klassieke rood waar ik zelf wel van hou. Rood kan altijd!

DSC_7455

De witte lak, OH MY DOODLES, ik heb er meteen 2 meegenomen want dit witte lakje dekt al met 1 dikke laag, of maar 2 erg dunne laagjes. Cool beans! 02 Hattrick is de meest fijne en super snel dekkende creamy witte lak ever, en dat voor zo’n laag prijsje. Scoor deze, of betergezegd: roof het hele schap leeg want deze witte lak is ideaal voor nail art.

DSC_7457

De laatste lak is een mooie royal blauwe met de naam 03 Wilhelmus Van Nassouwe. Het lakje met de leukste en meest Nederlandse naam. Wel moet ik zeggen dat deze lak ook lastig helemaal egaal dekkend te krijgen, na 3 laagjes kwamen mijn tips er nog steeds doorheen. Deze lak zou ik eerder jelly dan creamy noemen >.< Ondanks dat deze lak niet echt voor mijn lange nagels is weggelegd, kan ik ‘m wel mooi voor nail art gebruiken of gewoon een laagje over de witte lak aanbrengen voor een perfect resultaat.

DSC_7456Ik moet zeggen dat ik eerst niet echt impressed was met deze collectie toen ik het persbericht binnen kreeg, ik heb ook alleen deze lakjes meegenomen en zelfs de nepwimpers laten liggen. Op nummer 1 staat toch wel de witte lak, en dat is eigenlijk ook de enige die ik aanraad. De rode en blauwe lakjes zijn leuk en okay, maar geen super unieke of speciale kleuren die je op een ander moment van het jaar niet zou kunnen scoren.

Leuke lakjes, zeker nu het met opkomende WK, maar de witte is de enige echte aanrader, in my opinion!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Essence Hup Holland Hup Polishes!”

  1. Ik ben het met je eens! Jammer, maar wel leuk bedacht, mischien dat ze leuke glitterry lakjes konden maken met oranje blauw etc, net als de handgel zou echt leuk zijn!

  2. Oh wauw dat witte lakje is amazing! En fijn dat ie zo super dekt. Ik ga hem dinsdag als de winkels weer open zijn gelijk kopen hihi!

  3. Ohhhh, hihihi, ik vond deze collectie eerst niet boeiend, tot dat ik je foto’s zag van de rode en witte lak….. Toch wel heel errug gaaf =D

  4. Ik wil die witte heel graag, maar niet omdat het NL nagellak is gewoon omdat het eindelijk een keer een wit is die goed dekt!

  5. Mooie lakjes, vooral de witte vind ik interessant. Ik hoop ook zo dat we gaan winnen. Meteen al een spannende wedstrijd met Spanje…. als dat maar goed gaat

  6. Ik heb ze in mijn handen gehad en weer teruggelegd. Maar nu ik ze bij jou zie moet ik misschien toch maar teruggaan :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//